Kilde: Odense Badgers

Odense Badgers er ved at gøre klar til deres første sæson i NL, og har allerede meldt to signings ud på Facebook, og dermed starter et helt nyt sportsligt kapitel for klubben, som har bragt amerikanske kræfter til klubben.

OL Jawaugn Arnold forlænger kontrakten

Odense Badgers BGIF re-signede tidligere på året første amerikanske import. Det drejer sig om Jawaugn Arnold, som i 2018 kom til Danmark for at hjælpe udviklingen med vores skoleevents samt udvikle spillere på tværs af afdelingerne. ”Vi har valgt at re-signe Jawaugn da han er et helt fantastisk aktiv for klubben. Hans bidrag har været med til at udvikle mange spillere, samt coaches. Han har via ungdomsarbejdet allerede nu lavet flere justeringer, som vi forventer for alvor bærer frugt i 2019” fortæller Bestyrelsesmedlem Brian Andersen.

Jawaugn har spillet college-football på Blue Field College (Division II). Han er 25 år, 195 cm høj og solide 138 kg.

Jawaugn spillede i 2016 i Sverige hos Örebro Black Knights, hvor han også var en fast klippe hos deres O-line. I 2017 rykkede han til La Courneuve Flash i den bedste franske række, hvor han var med til at vinde mesterskabet.

I 2018 spillede han sin første sæson i Danmark (KL), hvor han i regulær sæson nåede 46 pancake blocks, og slog derved ‘All-time’ rekorden for pancakes i en sæson, med flere længder.

Vi er utrolig glade for fortsat at have Jawaugn i vores trup, og han tilføjer noget helt specielt. Han er dygtig, velstruktureret og har et godt overblik. Derudover kan han virkelig lære fra sig, hvilket især de store drenge på linjen nyder godt af“, udtaler bestyrelsesmedlem Brian Andersen.

Raymond Bradley ny i Badgers

Raymond har netop skrevet under med Badgers på en kontrakt for sæsonen 2019. Han er 28 år gammel, og kommer med en stor portion erfaring. I sin college tid spillede Raymond for ’Iowa State Peacocks’ (Division II), samtidig med at han tog en ’Strength and conditioning degree’ ved siden af amerikansk fodbold. Raymonds passion for sporten bragte ham over atlanten hvor han i 2015 skrev kontrakt med Trnava Bulldogs, som spiller i den bedste Slovakiske/Tjekkiske række. Her førte han ligaen suværent i både rushing yards, touchdowns og all purpose yards. I samme år var han med inde over landsholdet, hvor han agerede RB-coach for Slovakiet.

I 2016 gik turen til Brasilien (BFA), hvor han spillede både forsvar og angreb hos UFERSA Petroleiros. Året efter skiftede han til Porto Alegre Pumpkins (BFA), hvor han startede en ungdomsafdeling op fra bunden.

I 2018 spillede han hos Bulls Portiguars, hvor han over 5 kampe scorede imponerende 20 TD.

En af Raymonds store aktiver og en helt essentiel del i vores signing er at han har vist store egenskaber indenfor udviklingen af ungdomsafdelingen. Under sit ophold i Brasilien hos Porto Alegre Pumpkins erfarede han at der ikke eksisterede et ungdomshold. Raymond startede på eget initiativ en ungdomsafdeling op, som i dag har udviklet sig helt fantastisk, og bidrager til at trække børn væk fra de kriminelle gader, og ind for at dyrke amerikansk fodbold. Projektet har været en stor succes og i dag har klubben et aktivt ungdomshold.

Vi tror på at Raymond, i samarbejde med vores øvrige imports, har mulighed for at skabe en fantastisk vækst i klubbens ungdomsafdeling. Raymond kommer med erfaringen og idéerne til at dette kan lykkedes og vi glæder os utrolig meget til at give børn og unge i Odense et fedt produkt indenfor den sport som vi alle elsker”, skriver klubben.

På banen i 2019 kommer Raymond til at fungerer som spiller på begge sider af bolden. På offense vil han assisterer som RB, og på defense er hans fokus primært på LB og Safety pladsen. Raymond er en utrolig agil og alsidig spiller, som helt sikkert vil kunne udfordre modstanderne. Med en 40 yard dash på 4.40 sekunder, har han ligeledes en fantastisk speed.

Vi er utrolig glade for at have indgået en kontrakt med Raymond. En mand af hans kaliber og så med så stor en erfaring indenfor ungdom, kommer han til at passe perfekt ind i organisationen og den målsætning vi har for vores ungdomsafdeling”, udtaler formand Toke Lund.

Vi lægger et stort arbejde indenfor ungdom, hvor vi i 2018 har haft op mod 2.800 elever fra lokale skoler forbi. Vi tror på at Raymond er med til at styrke rekrutteringsprocessen, og giver vores nuværende hold af børn og unge nogle fantastiske redskaber til at kunne udvikle sig“, afslutter Toke Lund.

Se mere om Odense Badgers på deres Facebook side.