Hvor spændingen var fuldstændig intakt i hele 1. halvleg, så gik gassen af ballonen i løbet af kampens sidste 24 minutter i Razorbacks’ 34-7-sejr over hjemmeholdet Aarhus Tigers. Mentale fejl og en fortsat regn af skader forseglede Tigers’ skæbne i en kamp, der i flere omgang var på nippet til at løbe af sporet.

Første halvleg viste tydeligt, at det var to hold, der kender hinanden rigtig godt, der tørnede sammen. Begge forsvar havde godt styr på hinandens angreb. Det var en situation, der ikke blev bedre for Razorbacks, da Mathias Kragh udgik med en hjernerystelse, og det var først i 2. quarter, at der for alvor kom gang i angrebet. Det var Tigers, der først tog en god tur ned ad banen, både via løbet og kastet, men den ellers så flotte serie blev afsluttet med en ordentlig spand vand i hovedet. Tigers forsøgte et 38 yard field goal efter en false start, men det lykkedes Razorbacks at blokere bolden, og Robert Bleiler samlede den op og løb bolden til touchdown og pausestillingen 7-0.

Hvorom Tigers’ forsvar fortsatte det gode spil et stykke ind i 3. quarter, var det tydeligt, at angrebet havde tabt pusten en smule, og med en skade først til Daniel Masifilo fik Robert Bleiler på Razorbacks angreb mere frit spil, mens en skade til Marco Rysgaard ikke gjorde det nemmere for Tigers at komme tilbage i kampen, på trods af en velspillende Lasse Lykke. Eneste plet på en ellers velspillet kamp blev en afslutning med en række skader og tumult på banen, der flere gange så ud til at løbe ud af kontrol, men med hvad der lignede en alvorlig skade til Razorbacks Martin Jepsen faldt kampen lidt ned igen efter begge hold blev sendt på sidelinjen, mens medics tog over, og kampen sluttede uden videre drama

”Vi tog lidt tid om at komme i gang” udtalte en glad og tilsyneladende lettet Thomas Linnemann umiddelbart efter kampen, og benyttede muligheden for at rose Robert Bleiler for en blændende opvisning både på forsvaret og angrebet. Han og holdet har dog endnu én kamp inden de kan gå på sommerferie når Demons på søndag besøger Vejle. Her ser det ud til, at holdet må undvære Mathias Kragh og Martin Jepsen, der begge udgik i løbet af kampen. På den anden side var det en skuffet Thomas Pedersen, der måtte erkende nederlaget. ”Sagt på godt jysk, så er det pissetræls med de skader. Vi spiller jo rigtig fornuftig bold med dem indtil et par nøglespillere begynder at gå ned. Nu har vi heldigvis en god lang sommerpause til at restituere og blive helt klar igen”. Han og Tigers skal lige som sidste år finde et ekstra gear efter ferien, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at spille i Viborg til oktober.