På hjemmebanen i Aarhus lykkedes det Tigers at trække en smal sejr i land mod et Gold Diggers-mandskab, der kan tage en masse positive takter med fra kampen

Aarhus Tigers var favoritter i kampen mod Søllerød Gold Diggers, og selvom det endte med en sejr hjemme, blev det noget tættere, end de fleste havde forventet. De to hold havde henholdsvis vundet alle sine første 4 kampe eller tabt alle de første 4 kampe, men det var ikke til at se på banen i en kamp, der endte 14-12.

Selvom gæsterne har haft en resultatmæssig skidt start på sæsonen, var der positive takter at se fra holdets kamp mod Towers, hvor Anthony Dimarsico blev sat ind som quarterback, og han viste også prøver på sine talenter i kampens første halvdel.

Til slut mod første halvleg blev amerikaneren dog skadet og vendte ikke tilbage til banen, og derfor var det Søren Bakbøl, den dygtige slot receiver, der skulle dirigere gæsternes angreb i anden halvleg.

Den endelige score endte som nævnt med at blive en lav en af slagsen, og det må være noget, Gold Diggers trænerstab og hele holdet er meget glade for. Gold Diggers har tilladt en del point i sæsonens begyndelse, men her lykkedes det altså at holde hjemmeholdets ellers velspillende angreb til to scoringer.

Kampen var, ligesom alle andre kampe, delt op i to halvlege, men det var bestemt også en kamp delt i to, man sad tilbage med som tilskuer. Kampens første halvdel bød på lange drives fra begge hold, første quarter bestod af kun 3 drives, hvoraf det ene fortsatte ind i andet quarter, mens den anden halvdel var en mere rodet affære.

Det springende punkt var en interception af Gold Diggers Per Andersen, som fik returneret bolden helt ned til Tigers 1-yard linje, og her fandt Søren Bakbøl den tidligere Tigers-receiver Frederik Oldenburg for et touchdown.

Gold Diggers gik efter 2 point på begge sine touchdowns, men holdet formåede ikke at konvertere nogen af dem, og det blev altså udslagsgivende for kampens resultat.

Hjemmeholdet, Aarhus Tigers, trak altså det længste strå og er nu 5-0 i denne sæson i National Ligaen, mens gæsterne, Søllerød Gold Diggers, stadig har deres første sejr til gode og er 0-5.

Dog viste Gold Diggers i Towers, at de kan score point, og nu her i Aarhus at de kan dække op, og hvis Anthony Deimarsico eller Morten Forsbøl komme tilbage, kan den record sagtens nå at ændre sig.