Foto: 1st Down Photo // Mikkel Bo Rasmussen

Kronborg Knights er tilbage i landets bedste række efter holdet lørdag aften besejrede Copenhagen Tomahawks med cifrene 14-0 på udebane i Valby.

Klar til National Ligaen efter imponerende play

Der var mødt et hav af mennesker op til lørdagens henholdsvis kvalifikations- og overlevelseskamp mellem Copenhagen Tomahawks fra National Ligaen og Kronborg Knights fra Kvalifikationsrækken. En opbakning der under de store lysmaster på Valby Sportspark skabte en god stemning og rammen for en god gang football. Der skulle dog gå noget tid før kampen rigtig kamp i gang. Første quarter bølgede frem og tilbage og endte uden scoringer. Dog kunne der spottes lovende takter fra begge mandskaber og fornemmes i luften at det var en yderst vigtig kamp.

Anden quarter bød dog på et fremragende touchdown der sjældent er set magen. Aida Djurdjevic fra Kronborg Knights fik serveret en interception fra Copenhagen Tomahawks i egen endzone, som han derefter eksekverede og omsatte til et return og dermed touchdown til udeholdet. Et touchdown fra endzone til endzone på 106 yards med flere hundrede meter i benene på den unge spiller fra Kronborg Knights. Et spil der viste at Kronborg Knights har kvaliteterne til at spille i landets bedste række. Selvom de to første quarters bød på gode muligheder for hjemmeholdet Copenhagen Tomahawks, kunne gæsterne fra Kronborg Knights fortjent gå til pause med en føring på 0-7.

Nummer to for Kronborg Knights, Christian Vahl, skulle udbygge føringen efter pausen, hvor løbespillet endnu engang skulle vise sig at være effektivt tæt ved endzone. Sammen med Mikkel Djuurhus sikrede de to at stillingen blev 0-14 til Kronborg Knights i tredje quarter.

Fjerde quarter var præget af hård fight og intensitet. Den høje intensitet udløste også stor utilfredshed omkring dommerne. Dog blev det ikke til flere scoringer fra hverken Copenhagen Tomahawks eller Kronborg Knights. Spænding kunne dermed blive udløst efter mørkets frembrud i Valby. Kronborg Knights vinder kampen 14-0 og er nyt hold i National Ligaen sammen med Odense Badgers. Omvendt må Copenhagen Tomahawks dog en tur i landets næstbedste række, Kvalifikationsrækken, og kæmpe om at komme tilbage

Kampens slutresultat: Copenhagen Tomahawks – Kronborg Knights 0-14

Scoringer:

1.Quarter

Ingen scoringer

2.Quarter

TD Kronborg Knights 106-yard interception return (PAT good) 0-7

3.Quarter

TD Kroborg Knights v. Vahl #2. (PAT good) Mikkel Djuurhus #17 0-14

4.Quarter

Ingen scoringer