Copenhagen Towers har i den seneste række sæsoner været forhåndsfavoritter til at vinder Mermaid Bowl og den kommende sæson er ingen undtagelse. Towers har udadtil ikke skiftet meget i truppen, hvor amerikansk QB, Randy Schroeder ikke er at finde i Danmark i år. I stedet for, er det amerikanske Joshua Greaves, der leder de danske mestres offensiv. Den amerikanske WR, MJ Williams er tilbage i Gentofte, hvor han spiller sin tredje sæson for Towers. Han har indtil nu kun vist, at han er blevet bedre og bedre med tiden og virker til at trives rigtig godt i det offensive system. Assistant head coach, Victor Andersen supplerer med: Vi har fået en smule tilgang af spillere fra vores egen U19 afdeling og enkelte spillere fra udlandet er er flyttet til Danmark. Vi glæder os til at se dem alle i aktion. Jeg glæder mig særlig til at se vores unge WR Martin Due Møller i aktion. Han er endnu ikke fyldt 18 år, så det er et tidligt spring til seniorfodbold, men han har imponeret mig til træning og ser ud til at klare springet til senior glimrende.

Towers skal i år, langt om længe, igen spille i Central European Football League, hvor de den 23. april tager i mod de svenske mestre fra Örebro Black Knights. Victor Andersen udtaler: Vi går selvfølgelig ind i turneringen for at vinde, men som vi også oplevede i 2018 og 2019, så er mesterhold fra andre lande altid vanvittig gode og giver nogle rigtig spændende kampe. Så lige nu tænker vi udelukkende frem til kampen mod Örebro.Selvom National Ligaen ligeledes starter op den 23. april, så går der næsten yderligere en måned, før vi får Towers at se imod de danske hold. Towers’ første National Ligakamp er nemlig først den 21. maj, hvor turen går til Aalborg. Forinden da, skulle de gerne have spillet sig videre i CEFL og dermed være i god kampform, når de tager til Aalborg.

Afslutningsvis deler Victor Andersen sine tanker og forventninger til sæsonen.

Jeg tror at det bliver tæt igen. Sidste år så vi at de 4 NL-hold er ret tætte på hinanden, og at alle kan slå alle på en god dag. Det virker også til at de fleste hold har en lidt mindre roster end vi har været vant til, og derfor kan skader til enkelte spillere vise sig at være langt mere afgørende end tidligere. Jeg håber også at den øgende mængde internationale kampe er med til at gøre niveauet endnu højere i Danmark.

Som det eneste hold i Nationalligaen som ikke har skiftet Head Coach og Coordinators, så vil jeg næsten tro at vi er dem som ligner os selv mest. Vi har haft en del succes over de seneste år, og føler lidt vi har fundet en opskrift der virker. Så det bliver nok, ikke langt fra det I har set før fra os.
 
Vi arbejder altid på at være et hold der kan vinde på både Offense, Defense og SPT, og målet i hver kamp er at vinde på mindst 2 ud af de 3 enheder. Derudover er vi velforberedte og spiller med speederen i bund hele tiden.  

Vi går efter at vinde, så hvis du spørger lige nu, vil vi selvfølgelig være skuffet hvis vi ikke leverer. Men der er meget der spiller ind for at vinde et mesterskab, så vi forsøger ikke at gøre det til vores eneste succeskriterie. For at nå derhen skal vi have succes til træning, succes med at udvikle vores spillere og succes med at holde os skadesfri. Hvis vi kan få alt det til at gå op, så håber jeg på og regner jeg med at vi kan komme i endnu en Mermaid Bowl.