Rollerne var fordelt som forventet på sletten på Amager, hvor Triangle Razorbacks, med et overbevisende 2. Quarter, kunne tage tilbage til vejle med en sikker sejr.

Foto: Michael Oxkjær 

Første turneringskamp

Der var glæde på sidelinjen, da turneringens første kamp blev sparket i gang. Selv ikke det kolde lørdagsvejr kunne fjerne smilene fra både spillere, trænere og fremmødte fans’ ansigter.

Som spået var det favoritterne fra Razorbacks som tog teten fra start. Med et par gode drives fik de dog kun udbytte på ét af dem. Her kunne QB, Peter Linnemann finde en helt fri Oliver Romer Holmlund, som nemt kunne løbe resten af vejen til end zone og dermed bringe Razorbacks foran.

Engagementet til denne kamp blev tydeligt vist fra første fløjt. Der blev disket op med flotte aktioner på både den offensive og defensive side af bolden. Dog kan engagementet også tage overhånd. Det måtte Razorbacks indse allerede i første quarter, hvor safety og nøglespiller på defensiven, Daniel Karkov, måtte se sig udvist efter en targeting-dom.

I første quarter havde Demons stabile defensive episoder samt enkelte gode offensive serier, hvor de blandt andet fik bolden helt til Razorbacks 2 yard linjen, men desværre for Demons blev kaldt tilbage på grund af en offensiv penalty. ”Fremadrettet skal vi arbejde på at mindske vores personlige fejl,” siger head coach Dennis Svensson til nationalligaen.dk efter kampen.

2. quarter gjorde udfaldet

Efter et lyst 1. quarter, hvor Demons’ defensiv holdt stand mod et stærkt Razorbacks offensiv i størstedelen af tiden, gik de en mørk tid i møde. I 2. quarter fik Razorbacks scoret hele tre gange.

I løbet af 2. quarter lavede Demons to interceptions, som gav udgangspunkt til Razorbakcs 1st string RB, Geoffrey John Lewis, der scorede to gange.

Herefter gav det plads til HB, Mathias Kragh, der med et langt løb kunne sende Razorbacks til pause med en føring på 28-0, og derfor også sende Demons til pause med en nærmest umulig opgave.

Det var dog et velengageret Demons hold, som løb på banen til 2. Halvleg. I en målfattig halvleg formåede Demons at holde Razorbacks til en enkelt scoring, samtidig med at Demons selv havde flotte serier.

Blandt andre var Demons WR, Mads Hyrsting en oplevelse. Efter den enlige scoring gav han Demons et godt udgangspunkt, da han returnerede det efterfølgende kick-off til Razorbacks 38-yard linje. Desværre for Demons kom et sack i vejen, og derfor gav denne serie heller ingen point.

Derudover greb han flere præcist kastede bolde, som gav 1st downs og mange yards.

Razorbacks satte tempoet ned, hvilket resulterede i en mere ligebyrdig halvleg.
Udover den ovennævnte scoring var de tæt på en gang mere i 4. quarter. Her kom Demons’ Frederik Kirchhof på tværs med en interception indenfor 10 yard-linjen.

Dette gav slutresultatet 35-0, men på trods af nederlaget var der smil at hente fra trænerstaben. ”Vi er meget tilfredse med mandskabet. Vi gav os 100% og vi gjorde det bare skidegodt!” siger Dennis Svensson til nationalligaen.dk.

På den anden side af banen var der også tilfredshed: ”det var vores første kamp med et nyt hold, som skal spilles sammen. Vi kan derfor kun være tilfredse med udfaldet. Dog skal vi være bedre til, at lave færre fejl. Nu sætter vi fokus på Tigers, hvor en svær kamp skal vindes,” konkluderer Razorbacks’ head coach, Sebastian Fandert, der samtidig understreger vigtigheden i at være kommet godt fra start.

Scoringer
Q. 1 0-7 Linnemann til Holmlund, catch
Q. 2 0-14 Lewis, run

0-21 Lewis, run

0-28 Kragh, run

Q. 3 0-35 Linnemann til Nielsen, catch
Q. 4 No score

[metaslider id=7643]