To ubesejrede hold tørner sammen i Vejle. Hvem kan fortsætte stimen?

Fotograf: Mikkel Bo Rasmussen / 1st Down Photo

I weekenden byder Triangle Razorbacks oprykkerne fra Copenhagen Tomahawks velkommen til sletten i Vejle.

Begge hold er ubesejrede i denne sæson. Dog skal det siges, at Razorbacks har spillet en kamp ekstra. De indtager derfor førstepladsen i ligaen.

Hård, lang kamp

På trods af sejre i de første to kampe, er der plads til forbedringer, mener Razorbacks’ head coach Sebastian Fandert. ”Vi er nødt til at forbedre vores offensiv. Vi laver for mange fejl, som koster point i sidste ende. Vi skal derfor arbejde på at eksekvere vores game-plan bedre” udtaler Fandert til Nationalligaen.dk.
Samtidig forudser Sebastian Fandert en svær kamp mod Tomahawks, som han kalder et atypisk, men effektivt hold. Han fremhæver blandt andet deres høje WRs, som kan give forsvaret problemer. ”Det bliver en hård lang kamp” siger Fandert.

Razorbacks har i de to første kampe brugt veteranen Peter Linnemann som erstatning for nyindkøbte Reed Gottula. Og med nyheden om Gottulas franævnelse af arbejdstilladelse, ser det ud til, at veteranen må fortsætte. Præstationerne er dog mere end godkendt, mener Sebastian Fandert. ”Peter har spillet fantastisk, og hele holdet – både trænerestaben og spillerne – giver ham vores fulde tillid” siger han til Nationalligaen.dk.

Niveauet skal testes

Copenhagen Tomahawks kom fantastisk fra start, da de med et overbevisende resultat kunne slå lokalrivalerne i sidste weekend. Specielt var RB Rasmus Carøe i scoringshumør. Han lavede ikke mindre end 5 TDs. ”Han løber fantastisk. Han er virkelig en atlet” siger Tomahawks formand Martin Rambusch til Nationalligaen.dk.

Ligeledes var QB Kasper Sørensen en vigtig faktor i den første kamp. Han kunne med sine 4 TDs – to af dem til Rasmus Carøe – sørge for at sejren kom i hus.
Kampen i weekenden vil vise, hvor stærk kombinationen af netop disse to spillere – og resten af holdet – er, når de møder en af slutspilsfavoritterne. ”Vi får testet vores niveau i weekenden. Razorbacks har en anden kaliber og en unik disciplin, men vi håber, at vores hold kan følge med tempoet” udtaler Martin Busch omkring weekendens kommende kamp.

Weekendens kamp

Søndagens kamp vil blive præget af begge holds styrke på RB positionen, hvor Rasmus Carøe skal forsøge at fortsætte sin flotte TD-streak fra første kamp. På den anden side skal kombinationen af Razorbacks’ Lewis og Kragh finde yards og scoringer i Tomahawks forsvar.
Det er to sprudlende offensiver der tørner sammen, så forsvaret bliver en vigtig faktor for kampens udfald.

Der er lagt op til et brag på sletten, hvor kun én kan gå derfra som ubesejret.
Kampen sparkes i gang søndag d. 30/4 kl 14:00 på Vejle atletikstadion – Helligkildevej 2, 7100 Vejle

Du kan se facebookbegivenheden her.