Foto: 1st Down Photo (Arkiv).

I nordjydernes seneste kamp kamp overmatchede 89ers hjemme gæsterne fra Frederikssund Oaks, og de forsøger at gentage bedriften, når gæsterne lørdag hedder Tomahawks

Sidste hjemmekamp for AaB 89ers gik som håbet, da man hev en sikker sejr over oprykkerne fra Frederikssund Oaks hjem. Lørdag skal nordjyderne forsøge at gøre det samme igen, når modstanderne denne gang hedder Copenhagen Tomahawks.

Københavnernes seneste kamp var mod Aarhus Tigers, og Tomahawks måtte tage til takke med et klart nederlag i den kamp. Dog mistede holdet sin startende quarterback, Rasmus Rolsted, ved den lejlighed.

Kampen mellem de to klubber kan meget vel komme til at foregå primært gennem luften, da det er et fokus for begge hold.

Gæsterne råder også nogle store mål på ydersiden, og i holdets seneste kamp mod Tigers var det også kastespillet, der gav to touchdowns for Tomahawks. Et til Solomon Seyum og et til Kasper Sørensen, som overtog quarterback-pladsen efter skaden til Rasmus Rolsted.

Samtidig benytter Tomahawks sig også af running back Rasmus Carøes evner som receiver, og han kan line op flere steder for gæsterne, hvilket kan gøre det svært for modstanderne at gætte, hvad der kommer til at ske fra Tomahawks angreb.

For hjemmeholdet har kasteangrebet længe været en stor del af angrebets succes, så længe quarterbacken har heddet Alexander Kronborg, og det er ham, der skal kaste bolden for 89ers på lørdag.

Quarterbacken har set skarp ud i denne sæson, og med en række dygtige receivere og tight ends til sin rådighed, har 89ers angreb gennem luften fungeret rigtig godt.

I sæsonens første tre kampe er Tomahawks det hold, der har tilladt klart flest point, og derfor må hjemmeholdet og deres effektive kasteangreb siges at være favoritter i denne kamp, som bliver spillet lørdag klokken 14.

Kampens begivenhed på Facebook kan findes her.

24.06.17 AaB 89ers Copenhagen Tomahawks 37 : 18
20.05.17 Copenhagen Tomahawks AaB 89ers 14 : 34
03.10.15 AaB 89ers Copenhagen Tomahawks 26 : 6