Foto: Arkiv

AaB 89ers har startet sæsonen med tre nederlag, men det er ikke noget, der slår holdet ud. I weekendens kamp mod Tigers vil holdet fra Aalborg gøre sit ypperste for at få den første sejr i år.

Det har ikke været den bedste sæsonstart for AaB 89ers. Tre nederlag er resultatet af de første tre kampe. Bag de tre nederlag gemmer der sig dog positive tendenser i især de to første nederlag mod Stallions og Rebels. Kampene blev tabt med henholdsvis et og fire point, så det var de berømte marginaler, der viste sig at blive afgørende. Head coach Jakob Thellufsen har da også set en fremgang hos sine spillere.

”Det er selvfølgelig hårdt at tabe, især når kampene er tætte i forhold til, hvis vi var blevet kørt over. Men jo flere tætte kampe vi spiller, jo større chance har vi for at vinde en af dem. Jeg synes, vi har udviklet os meget i forhold til sidste sæson, så gejsten fejler ikke noget. Troen er der helt bestemt stadig,” siger han.

Løbeangrebet skal i gang mod Tigers

Den tro bunder i en bestemt styrke, som holdet har vist i starten af sæsonen. Den styrke er dog kommet på bekostning af en anden del af spillet, som Jakob Thellufsen håber på at få i gang mod Tigers på lørdag.

”Vores kasteangreb har fungeret rigtig godt, men som en klog mand engang har sagt, så kaster man for at score og løber for at vinde, og vores løbeangreb har simpelthen ikke været godt. Så det er min forhåbning, at vi kan få gang i løbeangrebet mod Aarhus,” siger han.

Hvis løbeangrebet kan komme i gang, så er det ikke til at sige, hvad resultatet af kampen kan blive. Aarhus Tigers er selv kommet dårligere fra start end forventet, selvom de fik en tiltrængt sejr mod Stallions i sidste kamp. Det tager dog ikke modet fra 89’ers.

”Vi skal ud og give den fuld hammer, for jeg mener godt, at vi kan være med. Vi er selvfølgelig underdogs i en kamp som denne, men for os handler det om at spille med på det niveau, som Tigers kommer med. De vil gerne vise, at de er kommet tilbage efter en skidt start, og vi vil gøre vores bedste for at følge med dem,” siger Jakob Thellufsen.     

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Tigers-lejeren inden deadline for denne artikel.

Kampen bliver spillet lørdag den 21. maj klokken 14 på Tornhøjvej 1, 9220 Aalborg Øst.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1730577990517361/

Seneste indbyrdes kampe

30.5.2015 – AaB 89ers @ Aarhus Tigers – 0-39