Arkivfoto

Copenhagen Towers vandt som forventet over AaB 89ers. Nordjyderne bed dog fra sig, og nederlaget blev ikke nær så stort, som man kunne have frygtet for dem. Dog så det ud til at ramme dem hårdt mod slutningen af kampen, at de kun havde 20 spillere på holdkortet

Kampen lørdag eftermiddag skulle vise hvilket af de to hold, der var mest klar efter sommerpausen. 89ers havde forud for kampen ikke det store fokus på at hente en sejr mod de stærke københavnere, men for dem handlede det om at vise godt spil, og man kunne tro, at deres resultatmæssige fokus ligger mere på de kommende kampe mod svagere modstandere.

Towers’ angreb skulle på kampens første drive banke en smule rust af, og samtidig viste 89ers’ forsvar, at de var klar til at give Towers kamp til stregen.

Nordjydernes angreb startede desuden mindst lige så flot som deres forsvar, og kampens første store spil stod de for med et 35 yard catch. De rødklædte formåede dog ikke at flytte bolden yderligere, og måtte vente med at score deres første point i kampen.

Lukas Nyborg Ravn startede noget overraskende som quarterback for hjemmeholdet, mens Kasper Skyum fik anden halvleg. Det kunne ligne samme scenarie, som fandt sted i dele af forrige sæson med Skyum og Christian Lisby, som også delte spilletiden.

Scoring i ny uniform

Towers gav til kampen “debut” til en ny spilleuniform, og i den kunne holdet juble, da Nyborg Ravn fandt Lasse Tor Hansen i endzone i midten af første quarter.

Scoringen slog dog på ingen måde 89ers ud, og da de næste gang skulle punte, fik de lagt så meget pres på Towers’ returner, at han tabte bolden, og 89ers fik fat i den på Towers’ 20 yard-linje. Efter flere forgæves forsøg lykkedes det endelig for 89ers at score, da Alexander Kronborg leverede et meget præcist kast til Alexander Arnfred Nielsen i bagerste venstre side af endzone.

Towers var på vej til igen at bringe sig foran i starten af andet quarter. Desværre for dem fik Lukas Nyborg Ravn ikke fart nok på et kast i redzone, og Jens Ole Kaae Jensen kunne returnere en interception til Towers’ banehalvdel.

89ers formåede dog ikke at bringe sig foran efter deres flotte defensive aktion. I stedet gjorde Lukas Nyborg Ravn skaden god igen, da han kastede en dyb bold til Frederik Myrup, som løb bolden til en 14-7-føring til værterne.

Kampens mest mærkværdige situation fandt sted kort efter scoringen, da 89ers skulle punte. Snappet røg over hovedet på punteren, og hoppede ned mod egen endzone, hvor punteren nåede tilbage og stærkt presset får sparket til bolden. Det brød dommerne sig ikke om. Towers misbrugte muligheden for endnu en scoring på halvlegens sidste spil, da et 24 yard field goal-forsøg blev brændt.

Anden halvleg startede med et mislykket onside kick-forsøg fra Towers. Det gav 89ers en overkommelig mulighed for at score, men de misbrugte den.

Kasper Skyum var som tidligere nævnt inde fra anden halvlegs start, og selvom Lukas Nyborg Ravn på ingen måde havde gjort det dårligt, skete der bare noget mere på Towers’ angreb med Skyum på banen. Efter en flot angrebsserie anført af Skyum, kunne Anton Witmeur score endnu et touchdown i sæsonen for de lillaklædte.

Nu kunne Towers slappe lidt af med deres føring på mindst to scoringer, men glæden var kortvarig. Andreas Rahbæk Brandsen strøg igennem midten og bragte 89ers indenfor én scoring på ny.

Towers trækker fra

Herfra skruede Towers bissen på, og leverede kampens tre sidste scoringer. Først var det Casper Bo Jensen, der i starten af fjerde quarter løb et 14 yard touchdown ind. Derefter løb Thomas Feer et touchdown efter et par passing interference-straffe af aalborgenserne. Til sidste scorede Lau Mikkelsen kampens sidste touchdown efter kast fra Kasper Skyum.

89ers udfordrede Towers i store dele af kampen, men Towers viste, at de havde et ekstra gear, og trak i anden halvleg fra, hvor 89ers så ud til at miste modet. Næste opgave for Towers bliver allerede fredag, hvor Søllerød Gold Diggers kommer på besøg i Gentofte. 89ers møder d. 3. september Amager Demons hjemme i det nordjyske.

Scoringer
1st quarter:
7-0 – 7 yard TD pass, #10 Nyborg Ravn to #8 Tor Hansen (PAT good)
7-7 – 5 yard TD pass, #19 Kronborg to #86 Arnfred Nielsen (PAT good)

2nd quarter:
14-7 – 51 yard TD pass, #10 Nyborg Ravn to #13 Myrup Nielsen (PAT good)

3rd quarter:
21-7 – 3 yard TD run, #28 Witmeur (PAT good)
21-14 – 40 yard TD run, #17 Rahbæk Brandsen (PAT good)

4th quarter:
28-14 – 14 yard TD run, #6 Bo Jensen (PAT good)
35-14 – 2 yard TD run, #40 Feer (PAT good)
42-14 – 7 yard TD pass, #14 Skyum to #3 Mikkelsen (PAT good)