Foto: Christoffer Guldstrand

I Aalborg lagde hjemmeholdet bedst ud, men i sidste ende var det gæsterne fra Triangle Razorbacks, som kunne tage en sejr med i bussen hjem til Vejle

Hjemmeholdet AaB 89ers kom godt fra start mod Triangle Razorbacks, men i sidste ende skulle det ikke holde for nordjyderne, der ved kampens slutfløjt måtte se et nederlag på 23-48 i øjnene.

Første quarter bar præg af det våde vejr, der havde gjort sit indtog lige op til kampens start, og begge hold så ud til at skulle føle banen lidt an, inden de rigtig kom i gang på den offensive side af bolden. De eneste point i kampens første fjerdedel var et field goal fra 89ers, som kunne takke Jonas Nedergaard for en føring på 3-0.

I andet quarter kom der dog mere gang i kampen scoringsmæssigt, da 89ers kom foran med både 10-0 og 17-7. Generelt var det et energisk AaB-hold, der så ud til at være bedst spillende på dagen, men Razorbacks ville ikke lægge sig uden kamp og fik roligt og sikkert arbejdet sig tilbage ind i kampen.

Førsteh havleg kulminerede med en lille serie spændende spil, da Oliver Holmlund kunne bringe gæsterne foran med 18 sekunder igen på et langt kast fra quarterback Peter Linnemann. På det efterfølgende kickoff sparkede Razorbacks bolden højt og relativt kort for at få bolden i hænderne på en af de store drenge fra 89ers, men Kasper Kaufmann viste, at hans cirka 115 kg sagtens kunne returnere en bold omkring 40 yards og et godt stykke ind på Razorbacks banehalvdel.

Halvlegen blev afsluttet med endnu et forsøg på et field goal fra Jonas Nedergaard, men forsøget på 48 yards var for meget for hjemmeholdets kicker.

I anden halvleg var rollerne byttet om, og det var Razorbacks, der så stærkest ud. Især Razorbacks løbespil så effektivt ud, og gæsterne kunne da også notere 4 mand, der løb for mindst et touchdown i kampen.

Som halvlegen skred frem, blev det tydeligt, at der ville stå Razorbacks på kampen, men skader gjorde det ikke let for hjemmeholdet. På et tidspunkt spillede 89ers med hele 3 spillere på den offensive linje, som startede kampen på den defensive side af bolden.

Det var dog ikke kun den offensive linje, der blev ramt af skader, da også 89ers quarterback, Alexander Kronborg, måtte tage en serie ude efter et slag på skulderen. Her var Thomas Zinck Thellufsen inde og vikariere, ligesom han gjorde det sidste år, og da kampen så ud til at være gledet hjemmeholdet af hænde, blev udskiftningen permanent for resten af kampen.

Med sejren overtager Razorbacks tredjepladsen i ligaen fra værterne 89ers, da begge hold nu har overstået første halvdel af deres grundspil med en 3-2 record.

Scoringer

1. Q

3-0 – Jonas Nedergaard (FG)

2. Q

10-0 – Mads Christiansen catch (XP good)

10-7 – Geoffrey Lewis rush (XP good)

17-7 – Mads Christiansen catch (XP good)

17-14 – Mathias Kragh rush (XP good)

17-21 – Oliver Holmlund catch (XP good)

3. Q

17-27 – Geoffrey Lewis rush (XP no good)

17-34 – Peter Linnemann rush (XP good)

4. Q

17-40 – Johan Bang rush (XP no good)

23-40 – Thomas Thellufsen (XP no good)

23-42 – Safety Razorbacks

23-48 – Mads Sjørslev catch (XP no good)