Foto: 1st Down Photo (arkiv)

I en kamp, der var præget af mangelfuldt angrebsspil, var det de sporadiske lysglimt fra Demons’ løbeangreb, der afgjorde kampen til djævlenes fordel.

I vores preview af kampen sagde 89ers head coach Jakob Thellufsen, at rutinen i slutspillet kunne vise sig at blive afgørende, når 89ers og Demons tørnede sammen i lørdagens wildcard-kamp i Aalborg. Den forudsigelse skulle vise sig at blive sand, da Demons kendte deres besøgstid de få gange, de var i red zone, mens 89ers formøblede langt de fleste af deres chancer. I en meget defensivt indstillet kamp vandt Demons med 14-8, og dermed er de videre til semifinalen mod Towers, mens 89ers må gå på ferie.

Nederlaget ærgrer Jakob Thellufsen, der mente, at 89ers havde gode muligheder for at tage sejren.

Vi skyder os selv for meget selv i foden. Vores defense holder egentlig det de skal, men offense kommer aldrig helt i gang, selvom vi leverer nogle store spil. Vi starter tit med en 1. down og 20, så vi var altid på bagkant. Det var en holdindsats, der bare ikke var god nok,” siger han.

Fremtiden er lys i Aalborg

På trods af nederlaget og dermed afslutningen på årets nationalliga for AaB 89’ers, så er Jakob Thellufsen ikke i tvivl om, at hans hold kommer til at opnå meget mere i årene fremover.

Jeg er skide stolt over, at vi formår at rejse os efter den dårlige start, vi fik på sæsonen. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi nok skal blive bedre næste år. I år går vi fra at vinde en kamp, til at vinde fire,” siger han og fortsætter:

Det ser ud til, at vi kan fastholde de bærende spillere fra i år. Samtidig kommer vi til at tilføje et par spillere, og med den tro, vi har fået på tingene i løbet af denne sæson, så føler jeg, vi kan komme rigtig langt,” siger Jakob Thellufsen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Amager Demons.

Scoringer

Første quarter

8-0 – Alexander Kronborg til Jens Ole Jensen, TD-catch – 2pt conversion good

Andet quarter

8-6 – Lars Hyrsting Larsen, rushing td – 2pt conversion no good

Fjerde quarter

8-14 – Lars Hyrsting Larsen, rushing td – 2pt conversion good