Foto: Mikkel Bo Rasmussen / 1st Down Photo

2 af de 3 jyske hold åbner sæsonen mod hinanden i det, der kan gå hen og blive en meget seværdig kamp

På søndag lægger AaB 89ers græs til den første kamp i 2018-sæsonen for både hjemmeholdet selv såvel som gæsterne fra Aarhus Tigers. Et kuriosum omkring kampen er, at det faktisk er tredje gældende kamp i træk, at Tigers er modstandere for 89ers.

Aalborgenserne rundede nemlig sidste sæson af med at møde Tigers på udebane i den sidste runde af den regulære sæson, og såmænd også i den første runde af playoffs. Tigers endte med at vinde begge de kampe – begge på hjemmebane – og nu står der altså også tiger på menuen i første kamp i år.

Hvem der ender med at trække sig sejrrigt ud af denne kamp må vi af gode grunde vente med at se til på søndag, men der kan meget vel være seværdig football at se i Aalborg.

Begge hold vil naturligvis gerne godt fra start i denne sæson, og samtidig give rivalerne et nederlag at begynde på. Samtidig er det to hold, som gerne vil spille seværdig fodbold, der mødes på søndag.

Både Aalborg og Aarhus har meget kapable spillere på quarterback-positionen, og selvom den forgangne sæson ikke var optimal set for hverken 89ers Alexander Kronborg eller Tigers Jakob Karkov, så er der stort potentiale i begge disse spillere.

Kronborg og Karkov vil gerne gå dybt nogle gange i løbet af hver kamp, og deres arme er som regel garant for et par store spil pr. kamp.

Derudover kommer en række spillere på de såkaldte ‘skill positions’ – i øvrigt et lidt misvisende navn, da det i allerhøjeste grad også kræver skills at spille på den offensive linje.

For Aalborg er spillere som Markus Stinger(hvis han er klar) og Thomas Zinck Thellufsen begge virkelig solide mål for Kronborg, mens især Tigers’ backfield besidder nogle spændende navne som Lasse Lykke og Emil Bank Arvesen.

For Tigers vedkommende er den backfield kun blevet forstærket med tilgangen af Rickey Stevens. Amerikaneren kommer til klubben fra polske Wroclaw Panthers og var en del af det hold, som slog Triangle Razorbacks i Vejle sidste år.

Kampen bliver spillet i Aalborg den 15. april klokken 14, og man kan se mere om kampen på Facebook: https://www.facebook.com/events/155389095132915/

Tidligere opgør

17.09.17 NL Aarhus Tigers AaB 89’ers 36 : 22
10.09.17 NL Aarhus Tigers AaB 89’ers 21 : 10
21.05.16 NL AaB 89’ers Aarhus Tigers 30 : 13