1st Down Photo

Razorbacks måtte undvære spanske RB Adrian Jimenez, da han sad ude med karantæne. Derfor var der god grund til, at tro, at Johan Bang Andersen ville se en masse spilletid som RB, suppleret af Niko Lester. Johan var ikke at finde i Razorbacks’ trup i dag, derfor blev det Lester, som skulle trække læsset, som RB.

Razorbacks starter med bolden og lægger ud med nogle korte kast, men allerede på kampens andet spil, griber Christian Bundgaard en interception og 89ers overtager bolden på Razorbacks’ banehalvdel.

Deres offense er straks klar til, at følge op og kvitterer med et kort kast fra Kronborg til Breon Allen, som selv løber de resterende ca. 20 yards i endzone. Razorbacks defense stopper 89ers på deres 2 point conversion.

Razorbacks svarer hurtigt igen, efter et par korte screens, finder Reed Gottula WR Jacob Callesen, som i øvrigt indtil denne sæson har spillet for 89ers, på et langt kast. Ekstra pointet sparkes ved siden af.

89ers følger straks op med et godt drive, som afsluttes med et kort kast ind over midten fra Kronborg til Kasper Kaufmann, som virker umulig, at stoppe. Det er også Kaufmann, som sætter de to ekstra point på tavlen.

89ers defense stopper Razorbacks tager over med god field position. Breon Allen fumbler på første spil efter og Razorbacks’ Henrik Dinesen er hurtigt over bolden.

Razorbacks overtager bolden ca. midt på banen, men netop Breon Allen, som lige har mistet bolden på offense, forcerer en fumble på sidste års MVP, Niko Lester og 89ers får bolden igen. Et hektisk og begivenhedsrigt 1st quarter slutter 14-6 til 89ers.

2nd quarter starter med endnu en scoring, da 89ers forholdsvis ubesværet spadserer ned af banen, inden Kronborg kaster sit tredje TD, denne gang på en slant til hjemvendte Frederik Myrup Nielsen.

Razorbacks startede de første drives med screens og korte kast til både WR’s og RB, men fandt en bedre rytme, da de fandt tilbage til deres run game, som har været deres force i de to første kampe i sæsonen. Selvom det er Lester, der står får de fleste yards, så er det Nikolas Knobauch, der løber den ind og reducerer til 20-12, inden der sparkes ekstra point til 20-13 med 2:38 tilbage af første halvleg. I et forsøg på, at skabe bedre matchup for Niko Lester, sætter Razorbacks ham ude som WR, hvor vi sidste år så, hvor farlig han er, da han blive MVP i ligaen. 89ers havde dog tydeligt forberedt sig på det og satte straks amerikanske Rashard Greene overfor ham og det bliver da også Rashard Greene, der griber den første bold i deres matchup. Dermed går AaB 89ers til pause med en føring på 20-13 og starter anden halvleg med bolden.

Anden halvlegs første drive ender som de fleste, for 89ers i første halvleg, med 6 point. Denne gang er det Breon Allen, der slipper fri på et løb for 50 yards, som allerede nu vil kandidere til ”play of the year” og dermed er stillingen 26-13 efter ca. 1½ minut af anden halvleg. Efter lidt frem og tilbage for begge hold, er det Razorbacks, der kommer på tavlen, da Gottula tager sagen i egen hånd og løber 10 yards i endzone til 26-20, midt i 3rd quarter.

89ers og Breon Allen indtager endnu engang banen og Allen bryder fri for et langt løb, men det virker næsten som om, at han til tider er så hurtig, at han ikke passer godt nok på bolden, da Henrik Dinesen forcerer en fumble midt på banen, hvor Razorbacks kan overtage.

89ers defense holder fast og stopper Razorbacks i redzone, hvor de overtager bolden, da 4th quarter begynder. Med under 7 minutter tilbage, stopper 89ers’ defense Razorbacks inden for Razors egen 10 yardlinje, hvorfra de punter. Puntet bliver sparket ud 10 yards frem og ud af banen, men desværre for 89ers, rammer Breon Allen punteren,i sit forsøg på at blokere sparket, som resulterer i ny første down til Razor. Dette drive bliver afsluttet med et TD fra Gottula til Alessandro Mella til 26-26. Det efterfølgende ekstra point bliver blokeret af Jeppe Okholm, som tidligere har spillet og vundet Mermaid Bowl med Razorbacks.

Efterfølgende kick off bliver returneret over midten af Rashard Greene og 89ers har bolden med 4:55 tilbage. Rashard Greene og RB Magnus Krogh Jensen fører forholdsvis nemt bolden ned ad banen inden Allen løber den sidste yard i endzone, på fjerde down med 1:55 tilbage af kampen. Kasper Kaufmann griber 2 point conversion til 34-26.

Simon Knudsen leverer et godt return op til midten af banen, men en penalty sender dem tilbage til omkring deres egen 15 yard linje, men et langt kast sender Razorbacks helt op på 8 yardlinjen, inden head coach, Peter Nicolajsen bliver tildelt et flag og en 15 yards straf og dermed står de med en lang 3rd down, som de ikke konverterer og det hele står og falder på en fjerde down, som Reed Gottula kaster ud af endzone og 89ers vinder overraskende over de forsvarende danske mestre, som lider deres andet nederlag i træk. Da kampen skulle afgøres på sidste drive, blev Niko Lester igen sendt ud som WR for, at give bedre mulighed for, at skabe et stort spil.

Hvis man ser på 89ers første kamp i Søllerød, hvor de fik et nederlag på 62-12, var det nok ikke forventet, at de nu i tredje kamp skulle slå Triangle Razorbacks.

På lørdag tager 89ers til Gentofte, hvor de skal forsøge sig med endnu en overraskelse, når Copenhagen Towers står på menuen.

Razorbacks skal forsøge, at komme tilbage på sporet på søndag, når de tager i mod de evige rivaler for Søllerød Gold Diggers.