For at sikre den fortsatte sportslige udvikling og fremgang i AaB 89ers, har klubben i noget tid været på udkig efter en sportschef.

Det har nu givet pote, og valget er faldet på 27-årige Daniel Lassen, der efter et par år i København, er vendt tilbage til det nordjyske, og igen er indtrådt som en aktiv del af klubben.

“Daniel har stor erfaring med i bagagen fra sine mange trænerposter i både AaB 89ers og Herlev Rebels, samt fra de forskellige danske landshold, hvor han i mange år har været en fast bestanddel af staben – en erfaring som gør, at han vil kunne agere sparringspartner og mentor for både nye og gamle trænere. Jeg har selv haft glæden af at arbejde sammen med Daniel i 89ers’ bestyrelse, og kender hans arbejdsiver og organisatoriske evner. Disse egenskaber gjorde, at vi fandt det naturligt at ansætte Daniel som sportschef i AaB 89ers”, siger formand, Simon Brøsted Nielsen, i en pressemeddelelse.

Det er essentielt for klubbens fremdrift, at vi får styrket organisationen yderligere med en person, der kan være styrende omkring udvikling og planlægning i både ungdoms-, såvel som seniorafdelingen.

Aab 89ers blev nummer fire i sidste års grundspil i National Ligaen. Aalborgenserne starter den nye sæson lørdag den 8. april, hvor man på hjemmebane tager imod Daniel Lassens tidligere klub, Herlev Rebels.