Triangle Razorbacks skal i kampen mod AaB 89ers forsøge at finde tilbage til det spil, der sidste sæson sikrede klubben mesterskabet.

Fotograf: Michael Quist

Razorbacks med ny head coach

Kort før sommerpausen valgte de danske mestre at sige farvel til den tyske head coach Sebastian Fandert og klubben valgte at forfremme klubbens tidligere quarterback Ken Suhl til posten.

Man skal langt tilbage i National Ligaens historiebøger for at finde en sæson, hvor Razorbacks har tre nederlag i grundspillet. På den anden side er hjemmeholdet fra AaB 89ers godt på vej til at gentage den fjerdeplads, som holdet fik sidste sæson.

De to hold mødtes også i sidste sæson, og her lykkedes det ikke 89ers at sætte point på tavlen, og de blev kørt over 41-0. Og det nederlag vil aalborgenserne gerne have vasket af. Der er derfor masser på spil, når de to hold mødes i dag i Aalborg.

89ers klar med intakt trup

Sommerpausen betyder oftest også afgange, når folk flytter fra og til. Men hos 89ers er truppen intakt og klar til kamp.

”Vi er nogenlunde samme sted som lige før sommer. Som i sidste kamp er vores quarterback Alexander Kronborg klar igen, efter at have været ude i næsten seks af forårets syv kampe. Ellers har vi fået enkelte tilgange, men har omvendt også måtte sige farvel til et par stykker,” fortæller 89ers’ head coach Jakob Zinck Thellufsen til nationalligaen.dk.

Skal følge Razorbacks’ tempo

Aalborg-træneren tror, at det bliver en tæt kamp mellem de to hold, selvom Razorbacks måske er dem der har mest at bevise.

”Jeg forventer, at en del af tempoet i kampen bliver defineret fra start. Razorbacks har helt sikkert noget de skal bevise efter et forår de helt sikkert ikke har været tilfredse med. Så vi skal være klar fra start, og følge med i det tempo Razorbacks kommer ud med. Kan vi det, og vi har en tæt kamp ind til anden halvleg, er jeg overbevist om, at vi har en chance for at vinde,” lyder hans vurdering.

Han mener de to holds løbeangreb bliver afgørende for kampen. ”Ellers er der også gode receivers på banen, ligesom defense på begge hold kan lave spil,” slutter han.

Kampen bliver sparket i gang søndag klokken 13.00.

Seneste fem kampe
25.06.2016      Triangle Razorbacks – AaB 89ers                     41-0

03.05.2015      AaB 89ers – Triangle Razorbacks                    0-52

16.08.2014      AaB 89’ers – Triangle Razorbacks                   0-46

10.05.2014      Triangle Razorbacks – AaB 89’ers                   47-7

04.09.2011      AaB 89ers – Triangle Razorbacks                    6-42