I morgen tidlig sætter Aalborg 89ers kursen mod det nordsjællandske, hvor Søllerød Gold Diggers står premierefesten til Nationalliga-sæsonen kl. 14.00. Det er altid lidt uvist hvad man skal forvente af en premierekamp, da det ikke er mange nyheder klubberne deler med os. Der er altid nogle af de erfarne kræfter der takker af efter en sæson, men det skaber også muligheder for yngre kræfter, der kan træde til. Det er spændende at se hvem, der træder i karakterer i lørdagens kamp.
I optakten til sæsonen, udtalte SGD head coach, Logan Dykstra, at han ser frem til at få sine to WR’s Jonathan Nielsen og Simon Føns samt RB Magnus Nørgaard. Fra Aalborglejren fremhævede head coach, Jakob Zinck Thellufsen, sin unge WR, Jeppe Pedersen. Med Magnus Urth og potentielt set Jeppe Pedersen som WR’s, ledt an af en amerikansk QB, er der god grund til at tro, at 89ers kan skabe noget, der ligner en overraskelse, med udgangspunkt i sidste sæsons resultater.

Kampen er ikke kun første kamp i Nationalligaen, men også første kamp i Scandinavian Cup, hvor SGD og 89ers er endt i samme pulje. Derfor er det ikke kun en kamp om at være 1-0 i ligaen, men også i Scandinavian Cup, så det er en kamp, der har en enorm stor betydning for resten af foråret i forhold til Cup’en, hvor finalen spilles den 18. juni.

Inden kampen har Logan Dykstra givet sit besyv på, hvad der kan blive kampafgørende:

“The difference maker on Saturday will ultimately come down to the big boys up front. We have great athletes in our skill positions and I know that they do as well. Offensively we need to create opportunities to put those athletes in a position to be successful, and defensively we need to take those opportunities away from the 89ers.

Putting it simply, we value competition as a team, and find the opportunity to compete extremely fun and rewarding. In complement to our preparation, the love for competition and each other will help us to prevail on Saturday.”

Seneste indbyrdes resultater:

14. maj 2021: 89ers @ SGD: 33 – 6

5. maj 2021: SGD @ 89ers 28 – 6

8. august 2020: 89ers @ SGD 12 – 62

Kampen bliver desværre ikke streamet. Den bliver spillet på Søllerød Gold Diggers’ vanlige hjemmebane på Rundforbi Stadion. Billetter til kampen kan købes her: https://sgd.nemtilmeld.dk/28