Aarhus Tigers har meddelt, at man ser sig nødsaget til at trække klubbens seniorhold fra National Ligaen. 

Årsagen er, at klubben hen over vinterpausen har mistet en del spillere, både til klubber i Danmark og resten af Europa, mens andre har stoppet karrieren. Da truppen i forvejen var smal, har det haft den konsekvens, at det samlede spillermateriale ikke vil kunne danne basis for at gennemføre en NL-sæson på forsvarlig vis. 

“Det er med stor beklagelse, at Aarhus Tigers ikke ser mulighed for at spille i NL i 2021”, udtaler Tigers formand Peter Friis. Vi har i offseason mistet en række spillere til andre klubber, både i Danmark og i Europa. Sammenholdt med naturlig spillerafgang og afmatning i spillere, der kommer op på holdet fra U-rækker, står vi med en uforsvarlig tynd trup i forhold til NL i 2021” afslutter han.  

Der har siden efteråret været en løbende dialog mellem klubben og DAFF, hvor klubben hele tiden har opdateret DAFF om udviklingen af situationen. 

“Jeg har siden jeg blev kontaktet første gang, været i tæt dialog med klubben, hvor vi har drøftet udviklingen og de forskellige scenarier. Det er meget beklageligt, at det er endt med at Tigers må trække sig, men det er forståeligt ud fra udviklingen”, udtaler Direktør i DAFF, Lars Carlsen. 

Aarhus Tigers beklager de gener deres beslutning medfører for de andre NL hold og klubbens fans.  

Klubben vil nu fortsætte genopbygningen af holdet ud fra en deltagelse i 1. div. i 2021.  

De andre National Ligaklubber er informeret.