Selvom der ikke er nogen kampe i National Ligaen igen før foråret 2016, ligger ligaen langt fra død. Hos de nykårede mestre, Triangle Razorbacks, sker der faktisk en hel del.

Det er svært at sige Triangle Razorbacks uden også at sige Thomas Christiansen. Han har i 12 år været en stor del af Razorbacks som først spiller og derefter formand for klubben. I hans tid er det blevet til i alt seks danske mesterskaber, og klubben er vokset til, hvad den er i dag.

Efter denne sæson er det kommet frem, at Thomas Christiansen fratræder sin post som formand, og nu venter der en ny start for Razorbacks. Frem til Razorbacks’ generalforsamling i januar vil Kris Riis-Nielsen være konstitueret formand, mens Michael Panayotis bliver konstitueret næstformand.

Samtidig med Christiansens afgang er Razorbacks i gang med at ruste sig til et europæisk eventyr. Klubben skal i den kommende sæson deltage i Champions League. Det er dog langt fra billigt! Razorbacks deltog senest i en europæisk turnering tilbage i 2012, og Thomas Christiansen fortæller til Vejle Amts Folkeblad, at det dengang kostede klubben i omegnen af 180.000 kroner, og at det denne gang formentlig vil blive lige så dyrt.

Da Razorbacks sidst deltog, lykkedes det klubben at nå helt til finalen, hvor de dog tabte til et andet dansk hold, nemlig Søllerød Gold Diggers.