Foto: Mikkel Bo Rasmussen / 1st Down Photo

Lørdag brager de to storhold fra sidste sæson sammen i Wild Card kampen, der giver direkte adgang til semifinalen i videre jagt mod Mermaid Bowl.

Et Triangle Razorbacks hold i storform
Trods et stort nederlag på 49-14 over Copenhagen Towers i sidste runde, er Triangle Razorbacks ellers i storform og har vundet de fire kampe forinden dette hen imod slutspillet. Et Triangle Razorbacks hold, som er ligaens bedste defense, og har blot indkasseret 173 point i 10 kampe. Størstedelen af sejrene er også kommet på hjemmebane på Vejle Atletik Stadion, hvor holdet blot har tabt en enkelt kamp. Dermed står hjemmeholdet også stærkt i lørdagens kvartfinale opgør, hvor de endnu engang spiller på Vejle Atletik Stadion.

Gode takter fra et roterende Søllerød Gold Diggers
Søllerød Gold Diggers sluttede grundspillet i National Ligaen af med en sikker sejr på 42-14 over Aarhus Tigers. En kamp, som bar præg af rotation i spillertruppen, da begge hold var sikret henholdsvis ligaens anden og sjette plads. Dog viste Søllerød Gold Diggers klassen og fik vasket et nederlag af sig i foregående runde, hvor de tabte til Copenhagen Towers. En kamp, som også giver Søllerød Gold Diggers momentum frem mod kvartfinalekampen lørdag mod Triangle Razorbacks. Endnu en kamp, hvor der også kom mange point på kontoen for Søllerøds offense. Et offense som er det fjerde mest scorende i National Ligaen, trods de blot er placeret på sjettepladsen.

Tidligere på sæsonen endte det indbyrdes opgør mellem de to mandskaber med en sejr på 7-21 på Sjælland til gæsterne fra Triangle Razorbacks. Et lovende Søllerød Gold Diggers’ hold der dog kommer på en svær opgave i Vejle i kampen om avancement til den spændende semifinale.

Hvorvidt det bliver Triangle Razorbacks eller Søllerød Gold Diggers, som får den altafgørende plads i semifinalen og stadig har chancen for at blive kaldt danske mestre får vi svarene på lørdag aften.

Kampen spilles d. 23. september 2018 kl. 17.00 på Vejle Atletik Stadion. Kan du ikke nå på stadion, så kan den streames på www.zibrasport.dk/daff/live.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2103743056303112/

Seneste fem indbyrdes opgør

01/07 -2018 – Søllerød Gold Diggers – Triangle Razorbacks 7-21
10/05 – 2018 – Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers 49-0
24/09 – 2017 – Søllerød Gold Diggers – Triangle Razorbacks 17-15
24/06 – 2017 – Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers 15-41
27/05 – 2017 – Søllerød Gold Diggers – Triangle Razorbacks 34-0