Søllerød Gold Diggers forstærker angrebet med den amerikanske receiver Anthony DiMarsico, der har været i NFL-søgelyset.

Den 25-årig new yorker Anthony DeMarsico skal i den kommende sæson gribe bolde for Søllerød Gold Diggers.

Efter pension af Jonas Bo Hansen, og tabet af Marcus Bennett til Copenhagen Towers, lukker Anthony et naturligt hul på holdet, fortæller Søllerøds sportsdirektør

“Vi vidste, at vi efter signingen af Desmond Cooper i 2017, skulle fortsætte med at lede efter spillere på øverste hylde. Vores danske stamme af spillere er meget talentfuld, så vi var meget afklaret omkring, at vi ikke ville hente amerikansk forstærkning, blot for at gøre det. Hvis vi skulle have en amerikaner i truppen i 2018, skulle det være noget exceptionelt. I Anthony får vi ikke blot en fantastisk fodboldspiller, men også en person som kommer til at kunne bidrage positivt på tværs af alle hold i klubben,” fortæller sportsdirektør Casper Reinhardt til klubbens hjemmeside.

Søllerøds cheftræner Troels Vestergaard uddyber:“I vores proces var vi igennem mange kandidater og endte med en liste på tre, hvor Anthony var topprioritet, så jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes os at få ham til klubben. Jeg forventer at han kan være med til at give vores offense en ekstra dimension, og samtidig hjælpe vores return game.”

Omflakkende collegekarriere
25-årige DiMarsico havde en lidt flakkende college-karriere. Han startede på det lille Lackawanna College i Scranton, Pennsylvania, hvor efter han droppede ud og spillede baseball en sæson på Rockland Community College, lidt nord for New York City, inden han i 2014 blev indskrevet på William Paterson University, et Division III-college i New Jersey.

Og han er en hurtig herre. Ved Pro Day på Wagner University løb han 40 yards på bare 4,39 sekunder. Det sikrede ham en invitation til New York Jets minicamp.

Udover at spille receiver og returnere punts og kickoffs, har DeMarsico tidligere spillet både defensive back og quarterback.

Det er dog ikke kun på banen, at nordsjællænderne håber at få gavn af deres amerikanske import.

”Udover hans egenskaber på banen, er det en yders kompetent herre der får sin daglige gang på Rundforbi Stadion. Anthony har en bachelor i Sports Management, og har det seneste år arbejdet intensivt med performance træning af sportsudøvere. Derudover har Anthony stået for alt fysisk træning af et high school ishockey hold i New York, der netop har vundet statsmesterskabet,” skriver klubben.

Søllerød Gold Diggers åbner sæsonen i weekenden, når de lørdag tager imod AaB 89ers hjemme på Rundforbi Stadion i Nærum. Kampen sparkes i gang klokken 14.00.