Triangle Razorbacks har skrevet kontrakt med amerikansk quarterback med omfattende erfaring fra flere europæiske klubber.

Triangle Razorbacks har fundet den kommende sæsons quarterback. Det bliver amerikaneren Reed Gottula, der afløser Mark DeLancelotti hos de danske mestre.

34-årige Reed Gottula spillede college football (division II) på det lille Fort Hays State University i Kansas, hvor han i tre år var starter. I 2004 var han den første QB, der både kastede og løb for 1000 yards.

Tidligere har Razorbacks hentet lidt yngre quarterbacks ind, men med 34-årige Gottula går klubben i en anden retning

”Vi prøver at gå en lidt anden vej og henter en spiller med masser af erfaring og gode lederegenskaber,” siger head coach Sebastian Fandert til Vejle Amts Folkeblad.

Razorbacks nye quarterback har, siden han forlod college i 2006, været rundt i flere forskellige klubber i fire forskellige lande.

Efter college kom Gottula til Bern Grizzlies i Schweiz, hvor han vandt mesterskabet, Swiss Bowl, i 2007. Året efter spillede han for Hamburg Eagles, som blev nummer to i den næstbedste tyske række, GFL 2. Siden har han været flere sæsoner både i Oslo Vikings (hvor han vandt det norske mesterskab i 2011) og Lura Bulls i Norge, afbrudt af en enkelt sæson hos Sipoo Bulldogs i den næstbedste finske række i 2012.

Reed Gottula har i flere af sine tidligere klubber fungeret som spillende trænerassistent og han har også været træner hjemme i USA, både på high school og collegeniveau., og det er planen, at han også hos Razorbacks får plads i trænerteamet.

Reed Gottula er 185 cm høj og vejer 98 kilo.