I sidste uge offentliggjorde UConn Huskies de fire spillere, der skal stå i spidsen for holdet, i form af kaptajn titlen, og her var kæmpen fra Silkeborg iblandt. Andreas Knappe skrev sig dermed ind i historiebøgerne, som den første danske kaptajn på et college hold – nogensinde! Med til historien hører det sig, at han oven i købet kun er junior!

Det betyder utroligt meget for mig at være blevet Kaptajn for mit hold, da det er noget jeg er blevet valgt til at mine holdkammerater! Hvilket er en anderkendelse af det arbejde og den passion jeg lægger i det arbejde vi laver hver dag” fortæller Andreas Knappe til nationalligaen.dk.

UConn Huskies starter sæsonen i morgen d. 3. september mod Villanova. Det er tydeligt at Knappe ser frem til sæsonstarten, og fortæller; ”Jeg forventer at vi får en god sæson vi skal spille mod en masse gode hold og det bliver nogle fede kampe”.

Det er stort, at Andreas er blevet kaptajn. Det er et udtryk for hans rolle på UConn football team og UConn i almindelighed – det sætter virkelig hans udvikling i relief. Det er en spiller jeg ser frem til at følge i år og hans senior år næste år, især bliver det meget interessant i forhold NFL combine og draften i 2017” fortæller Lars Carlsen.

AmericanAthleticConf: UConn Offensive Lineman Andreas Knappe