Har du lyst til at blive en del af den største side om amerikansk fodbold i Danmark?

På Nationalligaen.dk søger vi netop nu nye skribenter til vores side. Vi er et hold på otte skribenter samt to redaktører, som arbejder hårdt på at gøre dækningen af amerikansk fodbold i Danmark endnu bedre. Vores primære fokus er på eliten, hvor vi skriver artikler om National Ligaen, landsholdene og store danske talenter i udlandet. En del af vores historier bliver desuden publiceret på Claus Elmings Gulklud.dk.

Vi har i perioder meget travlt, og flere skribenter vil kunne løfte niveauet for siden markant, samtidig med at vi kan udbygge siden med flere artikler om profiler i ligaen, nyheder fra klubberne o.lign.

Hvis du vil være en del af projektet, forventer vi, at du kan bruge omkring 2-5 timer om ugen på det. Derudover forventer vi, at du formår at arbejde selvstændigt, evner at ”opsnuse” de spændende historier, og kan overholde en deadline. Synes du, at det lyder spændende, og vil du kunne skrive ”Skribent for Nationalligaen.dk” på dit CV, bedes du kontakte Louise Bakbøl Lownsbrough på lbl@daff.dk.