Det blev et intens og spændende opgør da Odense Badgers gæstede Valby Idrætspark. Det blev dog Copenhagen Tomahawks, som trak det længste strå og dermed en sæson mere i landets bedste række.

Fotograf: Chris Palmgren / CP88

En stærk defensiv kamp

Overlevelseskampen mellem Copenhagen Tomahawks og Odense Badgers, blev som forventet et højintens opgør, som især blev afgjort på den defensive del. Blot 21 point blev scoret i kampen, hvilket også bevidner om, at begge hold var defensivt indstillet fra kampens start.

Det var da også en tilfreds head coach fra Copenhagen Tomahawks. ”Jeg synes at vores defense spillede deres bedste kamp dette år. De var meget intense og ramte tacklinger over alt på banen”, udtaler Ryan Andersen til Nationalligaen.dk

Trods en sejr på blot en enkelt scoring, følte Copenhagen Tomahawks aldrig, at sejren var i fare. Dog skal der lyde stor ros til udfordrerne fra Odense Badgers. Ryan Andersen udtaler: ”Hatten af for Odense Badgers. De er et godt trænet hold og meget fysisk hold. Jeg ser frem til at se dem i National Ligaen i 2019”.

Fokus på off-season

Det er derfor en realitet at Copenhagen Tomahawks tager en sæson mere i National Ligaen og Odense Badgers fortsætter i Kvalifikations Ligaen.

Dermed venter en lang off-season for begge hold, som især Ryan Andersen ser frem til. ”I forhold til forberedelserne til næste år, bliver nøglen rekruttering. Vi har en talentfuld base af spillere nu og vi har vist at vi kan være konkurrere mod de bedste”, udtaler Copenhagen Tomahawks’ head coach.

Markante ændringer er dog ikke noget Ryan Andersen tænker i. Han vil opruste holdet på den simple måde. ”Vi vil rekruttere på den simple måde. Vi skal ikke ud og købe nogle imports eller betale spillere. Ingen NCAA eller pizza dates. Vi vil bare komme ud med klubbens atmosfære og være motiveret til at deltage i playoffs i 2018. Jeg har ikke været så spændt for en off-season, i mange år, som jeg er denne gang”, slutter Ryan Andersen

Endelig resultat:

Copenhagen Tomahawks – Odense Badgers 14-7