Lørdag var Aalborg 89ers værter for weekendens National Ligakamp, da Copenhagen Towers havde taget busturen til Aalborg.

Hjemmeholdet havde ingen intentioner om, at vise sig som de gode værter over for Towers, der har måtte tidligt afsted. 89ers bragte sig foran på et løb af RB, Andreas Rahbæk. På den defensive side, var 89ers bestemt heller ikke i gavehumør. Efter 14 minutter af kampen, havde de forceret fem turnovers, bl.a. to interceptions af Rasmus Christiansen. De formår også at udbygge føringen yderligere til 13-0 af Kasper Kaufmann og går til pause med en føring på 20-7.

I anden halvleg, formår 89ers længe at fastholde føringen og overraskelsen begynder reelt at kunne blive en mulighed. Da Towers er bagud med 34-21, finder RB, Michel Konate endzone og reducerer til 34-28. Dén scoring blev starten på Towers’ comeback, hvor de viser deres rutine samtidig med, at nerverne måske begynder at melde sin ankomst hos 89ers. I mod slutningen af kampen, begår 89ers en række fejl, som Towers ikke tøver med at udnytte. Først da LB, Milon Mlack griber en interception og bringer Towers foran med 35-34, inden Asger Mølbæk samler en fumble op, som han returnerer hele vejen i endzone og dermed udbygger føringen til 42-34. RB, Anton Witmeur lukker mere eller mindre kampen ved scoringen til 49-34, inden 89ers får sat en sidste scoring ind til 49-40. Da 89ers ikke formår at score på deres two-point forsøg, er kampen reelt afgjort med mindre end to minutter tilbage af kampen.
Da Towers havde allermest brug for det, trådte deres defense i karakterer, viste sin erfaring og viste sig som værende kampafgørende.
Der er ingen tvivl om, at som kampen skred frem, at 89ers vil være skuffede over, at de ikke formåede at holde føringen hele vejen mod slutningen af kampen. De har dog god grund til optimisme og har meget, de kan tage med til deres kamp i næste uge, hvor de skal til Søllerød.
Copenhagen Towers kan nu gå på sommerferie som det eneste ubesejret hold i ligaen. De spiller næste kamp den 19. august i Vejle, hvor de skal møde Triangle Razorbacks.