Foto: Mikkel Bo Rasmussen /1st Down Photo

Copenhagen Towers trak sig endnu engang sejrrigt ud af sæsonens første kamp mod Frederikssund Oaks, der måtte se sig slået med 42-7 i Gentofte. 

Første kamp i sæsonen

Copenhagen Towers kunne endnu engang besejre Frederikssund Oaks, da de lørdag eftermiddag tog imod holdet på hjemmebane i Gentofte. En kamp, som var meget lig den første kamp i National Ligaen sidste år, hvor de to hold også mødte hinanden. De to første quarters var præget af høj intensitet og god underholdning fra de fremmødte fans på et solrigt Gentofte Sportspark.

Copenhagen Towers kunne se en del flag gå imod sig, og måtte derfor en del gange flyttes frem og tilbage på banen i starten af kampen. Ikke desto mindre kunne hjemmeholdet fra Copenhagen Towers bringe sig foran 12-0 i første quarter inden Frederikssund Oaks fik sat point på tavlen til 12-7. Herefter begyndte Frederikssund Oaks at vise musklerne frem på banen. Flere store sacks fik stoppet Copenhagen Towers, og holdte dermed udeholdet inden kampen. Herefter begyndte da også Copenhagen Towers at vise gode takter på defensive, hvor bl.a. Mads Marquard imponerede. 

Frederikssund Oaks viste deres kvaliteter, og holdte fortsat kampen inden for en enkelt scoring i store dele af kampen. Tidligere i kampen havde et mislykket trick play været skyld i at Towers kunne bringe sig foran 12-7, for ellers ville der blot have stået 7-6 ved pausen. 

Kvalitet fra Copenhagen Towers

Oaks var underdogs inden kampstart, og kæmpede holdet bragt for hver enkel centimeter. Towers begyndte dog stille og roligt at øge kvaliteten, og trætheden meldte sig hos Oaks. Dette resulterede i, at hjemmeholdet begyndte at trække fra på scoreboadet. Towers offense med Aske Troen og Lasse Tor i spidsen, lod sig kun stoppe af et flag i kampen, der kaldte et touchdown tilbage, hvilket dog på det næste play blot blev omsat til et nyt touchdown.

Danny Higgins, den nye QB hos Copenhagen Towers skulle spilles ind på holdet, hvilket Aske Troen, holdets pålidelige reciever gjorde alt hvad han kunne for at få til at lykkedes. Også Junior kom ind og lavede nogle gode plays for hjemmeholdet, der bare fortsatte de sidste to quarters, og kørte på indtil stillingen var helt oppe på 42-7 til hjemmeholdet.

Det var en kamp, som trods resultatet, var yderst underholdende og seværdig, hvor kvaliteten fra Towers blev den afgørende faktor selvom Oaks viste gode tegn, og det bliver spændende at følge i resten af sæsonen af National Ligaen.

Kampens slutresultat: 42-7

Copenhagen Towers – Frederikssund Oaks 6-0

Copenhagen Towers – Frederikssund Oaks 12-0

Copenhagen Towers – Frederikssund Oaks 12.7

Copenhagen Towers – Frederikssund Oaks 20-7

Copenhagen Towers – Frederikssund Oaks 26-7

Copenhagen Towers – Frederikssund Oaks 34-7

Copenhagen Towers – Frederikssund Oaks 42-7