Foto: Jesper Nielsen // Towers Media

Copenhagen Towers går ubesejrede igennem grundspillet efter de lørdag slog et hårdt kæmpende Aarhus Tigers-mandskab med cifrene 14-53.

Hård fight og mange scoringer

Da Aarhus Tigers lørdag eftermiddag tog imod Copenhagen Towers, så var det endnu engang en kamp i denne sæson, der blev karakteriseret af mange scoringer og hård fight fra begge hold. På trods af et resultat, der siger 14-53 imod Aarhus Tigers, så spillede det unge hjemmehold en flot kamp.

Kampen fik en hæsblæsende start, da Copenhagen Towers egentlig var stoppet fint af hjemmeholdet og skulle til at punte på en fjerde down og fire. Et uheldigt og skævt snap gjorde dog, at Jacob Green opsnappede bolden og returnerede den hele vejen til touchdown fra hans egen 20-yard linje. Så var Copenhagen Towers i front med 0-6. Dog skulle der gå lidt minutter før, at der igen var optakt til en scoring, hvor udeholdet igen bankede på i endzone. Dog skulle QB Calvin Stitt fra Copenhagen Towers kaste en interception, der gjorde, at Aarhus Tigers kunne holde sig inden for én enkelt scoring.

Hjemmeholdet fra Aarhus Tigers fik sat nogle gode spil sammen og flyttede bolden fint ned af banen i slutningen af første quarter, men en interception af Copenhagen Towers’ Eivind Rølles skulle dog give hjemmeholdet en mavepuster, da han også returnerede den hele vejen til touchdown og lavede en pick six, så stillingen blev 0-13, som også blev stillingen i første quarter.

Copenhagen Towers fortsat i andet quarter, hvor de slap og et missil fra Calvin Stitt kunne midt i andet quarter dermed også ramme Jesper Hansen og gøre det til 0-20. Igen var der nogle minutter med hård fight, hvor de unge spillere fra Aarhus Tigers kæmpede godt imod. Copenhagen Towers skulle dog nå at få flere point på tavlen inden pausen, hvor det denne gang var Anton Witmeur, der kunne løbe bolden ind til stillingen 26-0. Endnu værre blev det dog et minut før pausen, hvor Michael Kristiansen kunne lave en ny interception på Aarhus Tigers og føre bolden hele vejen ned til endzone. Dommeren valgte dog at melde ham ude på 1-yard linjen og holdets LB kunne dermed ikke kalde sig for målscorer på dette play. Dog kunne RB Philip Obel løbe bolden det sidste stykke ind over linjen og dermed gøre det til pausestillingen 0-33.

Copenhagen Towers havde dermed også råd til at skifte ud på en masse positioner og til anden halvleg var det Kasper Skyum, der skulle styre spillet hos det ubesejrede mandskab fra Copenhagen Towers. Dette gjorde han fint og med nogle gode kast og et kort hand-off til Anton Witmeur, der lidt inde i tredjequarter satte sit andet touchdown på tavlen. 0-40 var stillingen dermed med knap otte minutter tilbage af tredje quarter.

Et stort return af Aarhus Tigers på et kickoff bragte lidt liv tilbage i kampen. Dette gjorde også, at et efterfølgende stort play af hjemmeholdets Magnus Urth fik Aarhus Tigers på scoringstavlen samt en two point conversion, der fik dem på 8-40 midt i tredje quarter. Endnu bedre blev det, da head coach Jonn Mathews, som var tilbage i aktion, kunne gribe bolden og løbe den ind over linjen endnu engang. Ny stilling var så 14-40 og smilet var tilbage hos Aarhus Tigers.

Glæden varede dog kortvarigt, da den store TE Philip Thue kunne føre bolden i mål fra Aarhus Tigers’ 40-yard linje. Tredje quarter sluttede dermed med stillingen 14-47. Fjerde quarter blev en mere stille af slagsen, hvor begge hold fik kæmpede det sidste, der var tilbage. Ikke den mest scoringsrige af slagsen, hvor vi skulle helt hen imod slutningen af kampen og fjerde quarter for, at vi fik fjerde quarters eneste scoring. Det var Kasper Skyum, der kunne finde Jesper Hansen endnu engang med få minutter tilbage af kampen og dermed gøre det til den endelige stilling 14-53. Mere blev det ikke til og Copenhagen Towers kunne dermed slutte grundspillet som National Ligaens eneste ubesejrede mandskab.

 

Semifinaler i vente

I den kommende uge venter semifinalerne, hvor Copenhagen Towers på lørdag skal til Vejle og møde Triangle Razorbacks på trods af deres hjemmebanefordel. Dette skyldes, at på grund af coronarestriktioner i Gentofte Kommune har Copenhagen Towers i fællesskab med Triangle Razorbacks besluttet at flytte den indbyrdes semifinale til Vejle Atletik Stadion. Kampen spilles lørdag den 19. september kl. 19.00.

Samme dag spilles den anden semifinale, der står mellem Søllerød Gold Diggers og Aab 89ers. Denne semifinale spilles kl. 15:00 på Rundforbi Stadion.

Slutresultat: Aarhus Tigers – Copenhagen Towers 14-53