Foto: Michael Quist

Lørdag bliver startsskuddet på Copenhagen Towers’ europæiske eventyr i denne sæson, hvor holdet drager nord på til første NEFL kamp mod Oslo Vikings.

En sæson med fokus på NEFL

Head Coach fra Copenhagen Towers, Peter Herbild, udmeldte allerede inden National Ligaen i forrige weekend blev skudt i gang, at dette forår var dedikeret til den europæiske scene. Holdet hungrer efter succes internationalt efter mange flotte sæsoner herhjemme i National Ligaen. Dermed ser holdet også frem til at NEFL-kampene endelig sparkes i gang. ”En rigtig hård og spændende kamp, vi ser rigtig meget frem til det. Og der er ingen tvivl om at målsætningen det er at gøre det godt internationalt, og det starter med en sejr i Oslo”, udtaler Head Coach Peter Herbild til Nationalligaen.dk

Copenhagen Towers kommer til NEFL kampen med en 40-0 sejr efter weekendens sikre hjemmesejr mod Frederikssund Oaks, trods den ikke bedste præstation fra Copenhagen Towers’ side. Dog en sejr, som tanker noget selvtillid og hvor holdet fik afprøvet nogle vigtige spillere i både defense og offense.

Udover den almindelige stamtrup af spillere bliver der mulighed for at se to talentfulde U19 spillere, idet at både CB Kasper Eriksen og WR Jakob Green også drager med holdet til Oslo.

Uvished om norsk mesterhold

Kampen mellem Copenhagen Towers og Oslo Vikings bliver den første NEFL hjemmekamp i Norge siden 2009. Dette gør også at informationerne og muligheden for at se hinanden an har været begrænset for holdene. Dog har Oslo Vikings haft muligheden for at se Copenhagen Towers’ første kamp i National Ligaen. Da Oslo Vikings ikke har spillet nogle kampe endnu, er uvisheden om holdet efter vinterpausen stor. Dog har assisterende head coach Victor Andersen kendskab til en træner i Norge, som kender det norske mesterhold.

Foruden dette kan det aflæses fra sidste sæson, at Oslo Vikings gik ubesejrede igennem sidste sæson med seks sejre ud af seks mulige med en positiv målscore på 156. Holdet har dog stadig første kamp i Eliteserien til gode, og dermed bliver denne kamp holdets første i foråret.

Hvorvidt denne sæson bliver sæsonen, hvor Copenhagen Towers får international succes eller om det lidt ukendte norske hold Oslo Vikings bliver en for stor opgave, får vi svaret på lørdag i Oslo.

Kampen spilles lørdag d. 14. april på Frogner stadion, Middelthunsgate 26, 0368 Oslo, Norway med kampstart klokken 12.00.

Facebook event: