Foto: Michael Quist

Copenhagen Towers virker endnu engang ustoppelige i jagten på at forsvare det danske mesterskab, da de lørdag eftermiddag spillede sig i Mermaid Bowl med en 52-20 sejr over AaB 89ers.

Klar til Mermaid Bowl

Copenhagen Towers spillede sig lørdag i Mermaid Bowl for fjerde år i træk, hvor man de seneste to år også har vundet. En sublim start på kampen satte hurtigt scoringerne i gang og Lasse Tor Hansen førte an for Copenhagen Towers, hvor han i løbet af kampen skulle lave hele tre touchdowns og gribe flere svære bolde samt nogle gode løb.

Copenhagen Towers kørte for fuld udblæsning i starten af kampen og deres overlegne fysik og styrke kom hurtigt til udtryk. Endnu en start som understregede, hvorfor man de senere år har snakket om, at Copenhagen Towers er på et andet niveau end resten af National Ligaen.  Den gode start fra hjemmeholdet gjorde også, at der hurtigt var lavet en margin ned til AaB 89ers, som dermed kunne bringe nogle af hjemmeholdets reserver på banen.

Anden halvleg startede dog anderledes og AaB 89ers viste flere af de lovende takter, som har gjort, at de har haft den gode sæson, som 2019 har budt på. Dette var selvfølgelig også med et lidt andet Copenhagen Towers hold, men ikke desto mindre kom der flere gode spil fra det nordjyske hold og de viste, at man ikke helt kunne afskrive dem, selvom der var to-tre scoringer imellem de to hold. Især import-runningbacken Breon Allen, der endda også kortvarigt måtte udgå med en skade, viste gode takter og kunne flere gange lave gode plays. Thomas Zinck kunne også hive flere gode bolde ind, hvor det nordjyske hold flyttede bolden frem på banen og sat nogle point på tavlen.

Dog blev det aldrig rigtig en tæt affære og Copenhagen Towers kunne endnu et år se sig som vinder i en semifinale og dermed på vej mod Mermaid Bowl 33, hvor man jagter triumf nummer ni.

Fortrøstningsfuld nordjysk mandskab

Det nordjyske hold fra AaB 89ers var tæt på at blive tromlet af de forsvarende mestre fra Copenhagen Towers, der startede kampen yderst heftigt og lavede store pointforskelle i de første to quarters af kampen. Som benævnt kom de rød-hvide spillere dog lidt tilbage i kampen og forsøgte at få vist nogle af de kvaliteter, som har gjort, at de står i semifinalen.

En sæson som har budt på fem sejre og fem nederlag, samt flere store øjeblikke, hvor man bl.a. slog Triangle Razorbacks i en yderst spændende kamp i Aalborg for en lille måned siden. En sæson hvor den offensive del af holdet også har kunne sætte hele 42,8 point på tavlen i snit.

Dermed har de fået fremvist, hvorfor de fortjente deres fjerdeseed og kæmpede hårdt for at stå imod i semifinalen mod de forsvarende danske mestre. Dermed er Copenhagen Towers klar til Mermaid Bowl endnu et år, hvor deres modstander findes i den anden semifinale i morgen søndag på Rundforbi stadion når Søllerød Gold Diggers tager imod Triangle Razorbacks.

Kampens slutresultat: 52-20