Foto: Ralf Dietrich / Towers Media

Lørdag fortsætter NEFL turneringen, hvor der er tale om et finaleopgør i puljen om, hvem der skal fortsætte til videre avancement i turneringen, når Copenhagen Towers drager til Sverige og møder Carlstad Crusaders.

En sæson hvor næsten alt spiller

Copenhagen Towers drager lørdag mod det svenske, når de skal spille sidste indledende kamp i Northern European Football League, som bliver den altafgørende gruppefinale i NEFL WEST. Weekendens kamp mod Carlstad Crusaders på Tingvalla Idrottsplats kan være fortsættelse på en sæson, som nærmer sig perfektion for det danske mesterhold. Efter en vinterpause, hvor der herskede tvivl om, hvorvidt Copenhagen Towers kunne opretholde det høje niveau fra sidste sæson, har de forsvarende givet svar på tiltale.

En sæson, hvor holdet første besejrede det nyoprykkede hold Frederikssund Oaks med 40-0, hvorefter man besejrede National Ligaens bundhold med 42-22. Siden dette er det i National Ligaen blevet til en sejr over Søllerød Gold Diggers, hvor holdet scorede imponerende 70 point i en 70-46 sejr, over et Søllerød Gold Diggers hold, som stadig har deres første sejr til gode. Sidste spillede kamp i National Ligaen var i søndagens kamp mod Triangle Razorbacks, hvor der var lagt op til et brag af en kamp, hvor Copenhagen Towers endnu engang endte med at trække det længste strå. En målscorer på 199-107 og fire sejre ud af fire mulige i National Ligaen er et fantastisk udgangspunkt for Copenhagen Towers inden det altafgørende opgør mod Carlstad Crusaders.

Set i forhold til NEFL har de danske mestre også her leveret varen, hvor de startede turneringen med en sejr på 10-21 over de norske værter fra Oslo Vikings, i en kamp, hvor især defense spillede en fremragende kamp. Hermed var grundlaget lagt, for at starte en god stime i international football, hvorefter Copenhagen Towers cruisede videre med en 50-7 sejr over Tamworth Phoenix, da NEFL rykkede til Gentofte for første gang.

Ubesejrede svenske korsriddere

Trods en fænomenal sæson for de danske mestre hidtil er weekendens modstander, Carlstad Crusaders, ikke blot endnu et sikkert win. Det svenske mesterhold har nemlig også en stime, der er mindst ligeså imponerende som Copenhagen Towers’. Carlstad Crusaders indtager en sikker førsteplads i Superserien i Sverige, hvor holdet også er ubesejrede med syv sejre ud af syv mulige. Yderligere er det interessant at se på målscoreren, hvor Carlstad Crusaders i gennemsnit har scoret 50 point pr. kamp, hvilket er meget lig med Copenhagen Towers, der dog blot har spillet fire kampe. Yderligere har Carlstad Crusaders også blot indkasseret 20 point pr. kamp, hvor Copenhagen Towers ligger med ca. 27 point pr. kamp imod sig.

Også i NEFL har Carlstad Crusaders imponeret, hvor holdet bl.a. tromlede de norske mestre Oslo Vikings over med en sikker 56-17 sejr, hvor det kampen forinden var blevet til en 34-14 sejr i England mod Tamworth Phoenix.

Hvorvidt de danske mestre kan fortsætte stimen og spille sig videre til en finale i NEFL mod vinderen af NEFL EAST får vi svarene på lørdag eftermiddag, når en af sæsonens mest spændende kampe er færdigspillet.

Kampen fløjtes i gang på lørdag d. 09/06 -2018 klokken 13.00 på Tingvalla Idrottsplats i Carlstad.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/546929699037633/