Fredag d. 25 august i Gentofte blev endestationen sejrsmæssigt, da Søllerød Gold Diggers tabte sæsonens første kamp mod Copenhagen Towers.

Foto: Arkivfoto

Et ubesejret mandskab

Søllerød Gold Diggers var inden fredagens opgør ubesejrede i hele 8 kampe og havde haft en tæt på fantastisk sæson hidtil. Dog skulle hjemmeholdet fra Copenhagen Towers være de første til, at sætte en stopper for de forholdsvis nye ærkerivaler fra Søllerød Gold Diggers.

Kampen som allerede inden opgøret så ud til at blive ekstremt spændende levede da også op til forventningerne i Friday Night Football. Med en nedadgående sol, startede en sprudlende kamp for Copenhagen Towers’ vedkommende.

Søllerød Gold Diggers har også scoret imponerende 135 point i de forgange 4 kampe, hvilket så ud til at gøre kampen endnu mere tæt.

Begge mandskaber startede opgøret jævnbyrdigt og kampen så ud til at blive en tæt affære, med blot én scoring mellem holdene til pausen, hvor stilling var 20-12 til Copenhagen Towers. Dog kom Copenhagen Towers blæsende efter pausen og satte yderligere 28 point på kontoen, mens det blot blev til én enkelt scoring fra Søllerød Gold Diggers.

Ligaens bedste offensiv og defensiv

Copenhagen Towers og Søllerød Gold Diggers var inden opgøret de to hold, som havde scoret henholdsvis flest og næstflest point i de forgangene 8 kampe, hvilket også gjorde at Copenhagen Towers indtog andenpladsen og det ubesejrede hold fra Søllerød Gold Diggers lå på en solid førsteplads.

Dette blev der dog lavet om på, da et sprudlende offensiv fra Copenhagen Towers satte hele 48 point på kontoen og sikrede holdet en topplacering i National Ligaen, men også en sejr over ærkerivalerne.

Det var bl.a. Dayton Winn, der spillede en fantastisk kamp på den offensive linje for Copenhagen Towers og kvitterede med hele tre touchdowns. Også Aske Troen var storpillende efter pausen og fik sat to gode scoringer ind for hjemmeholdet.

Søllerød Gold Diggers’ offensiv var overraskende ikke så effektivt som normal, dog blev det til tre scoringer og endnu engang var Robert Burton III, deres import runningback fra USA, højdepunktet og havde flere fantastiske løb af ad banen og især i omegnen af endzone.

Defensiven skal også fremhæves, hvor Copenhagen Towers fik lukket godt af for de offensive kræfter på Søllerød Gold Diggers’ hold. Og begge hold fik også vist gode takter og gjort det klart, at de også topper listen over færrest indkasserede point i den igangværende sæson, trods en meget målrig kamp.

Copenhagen Towers skal d. 9/9 forsøge at forsvare deres førsteplads ude mod Triangle Razorbacks, hvorimod Søllerød Gold Diggers skal forsøge at genvinde den mod bundholdet fra Amager Demons.

Scoringer:

Søllerød Gold Diggers – Copenhagen Towers  – 0-8 – Dayton Winn , PAT good

Søllerød Gold Diggers – Copenhagen Towers  6-8 Robert Burton III, PAT not good

Søllerød Gold Diggers – Copenhagen Towers 6-14, Anton Leonard Witmeur , PAT not  good

Søllerød Gold Diggers – Copenhagen Towers 12-14, Robert Burton, PAT not good

Søllerød Gold Diggers – Copenhagen Towers  12-20, Dayton Winn, PAT good

Half-time

Søllerød Gold Diggers – Copenhagen Towers  12-28, Michel Junior Andres Konate , PAT good

Søllerød Gold Diggers – Copenhagen Towers  12-34, Dayton Winn, PAT not good 

Søllerød Gold Diggers – Copenhagen Towers  12-42, Aske Troen, PAT good

Søllerød Gold Diggers – Copenhagen Towers  12-48, Aske Troen, PAT not good

Søllerød Gold Diggers – Copenhagen Towers 18-48,Søren Bakbøl, PAT not good