Foto: Michael Quist

Copenhagen Towers fortsætter den ubesejrede stime med endnu en sejr over AaB 89ers på 50-9 på hjemmebane i Gentofte.

Hæsblæsende start

Inden weekendens kamp var der spået en spændende og relativ jævnbyrdig kamp, hvor assisterende Head Coach fra Copenhagen Towers havde forventet AaB 89ers kom blæsende fra start med alt, hvad holdet havde. Virkeligheden blev dog en anden, da det nærmest var det modsatte billede der viste sig. Et sprudlende Copenhagen Towers hold kunne holde en velfortjent pause, da hjemmeholdet efter de første to quarters havde en føring på 41-3 over AaB 89ers.

Især Dayton Winn skabte problemer for AaB 89ers og var også med til at cementere føringen i første quarter med et fint touchdown. Et Copenhagen Towers hold, der endnu en gang viste høj kvalitet og med både solid defense og en storslået offense kunne sikre sig holdets sjette sejr i National Ligaen i træk i denne sæson. Dermed har Copenhagen Towers nu også slået alle holdende i National Ligaen.

AaB 89ers viste dog også glimt af kvalitet, især ved holdets eneste touchdown, hvor Jens Jensen forinden havde skaffet imponerende 20 yards på et play inden han kunne sætte point på tavlen for udeholdet og dermed pynte lidt på resultatet.

Cruise control og NEFL

Copenhagen Towers fortsætter og ligner unægtelig en favorit til at vinde Mermaid Bowl endnu engang og dermed forsvarer titlen som danske mestre. I forhold til netop dette svarede assisterende Head Coach Victor Andersen: Jeg ved ikke om jeg er i en position til at kunne fortælle hvem der er favoritter til at vide mermaid bowl, men jeg tænker at der helt naturligt vil være forventninger til de forsvarende mestre som også lige har vundet NEFL. Vi har et mål inden sommerpausen som hedder succes i international fodbold”.

Hvor langt Copenhagen Towers når i National Ligaens playoff må tiden vise, hvor det første fokus ligger på det, som er døbt århundredets kamp i Gentofte. Efter at have slået de norske, engelske og svenske mestre, vandt Copenhagen Towers Northern European Football League og kvalificerede sig dermed til Super Final, en kamp der skal afgøre hvilket hold der er bedst i Europa.

Copenhagen Towers’ næste kamp er dermed den altafgørende Super Final mod Swarco Raiders i Gentofte d. 30. juni. AaB 89ers kan læne sig tilbage og fokusere på kampen mod Triangle Razorbacks d. 11. august 2018 på udebane i en direkte duel om tredjepladsen.

Scoringer
1. quarter
Copenhagen Towers – AaB 89ers 6-0 PAT no good
Copenhagen Towers – AaB 89ers 13-0 PAT good
Copenhagen Towers – AaB 89ers 20-0 PAT good
Copenhagen Towers – AaB 89ers 27-0 PAT good
Copenhagen Towers – AaB 89ers 34-0 PAT good

2. quarter
Copenhagen Towers – AaB 89ers 41-0 PAT good
Copenhagen Towers – AaB 89ers 41-3 Field Goal

3. quarter
Copenhagen Towers – AaB 89ers 41-9 PAT no good

4. quarter
Copenhagen Towers – AaB 89ers 47-9 PAT no good
Copenhagen Towers – AaB 89ers 50-9 Field Goal
 

Slutresultat: Copenhagen Towers – AaB 89ers 50-9