Foto: Per Falkeborg / Towers media

Copenhagen Towers er nu det eneste hold i National Ligaen med fire ubesejrede kampe efter holdet endnu engang vandt på hjemmebane mod Aarhus Tigers.

Sprudlende københavnsk offensiv

Aarhus Tigers kunne endnu engang se sig besejret af den tromlende offensiv fra Copenhagen Towers. Da holdene tidligere på året mødte hinanden i Aarhus, var det et københavnsk mesterhold, der bare stormede derudaf. Dette billede kunne endnu engang ses, da det lørdag blev et målrigt opgør i Gentofte.

De forsvarende mestre fra Copenhagen Towers kunne for fjerde kamp i træk sætte over 40 point på tavlen, hvor de i denne sæson har et gennemsnit på 44 scorende point pr. kamp. Ligesom sidste indbyrdes opgør var de lillablusede ekstreme på den offensive linje.

Tre nederlag på stribe

Aarhus Tigers måtte indkassere endnu et nederlag lørdag aften. Aarhus Tigers fik dog sat 20 point på tavlen, hvilket er holdets næstmest scorende kamp i denne sæson.

Dette nederlag var klubbens tredje i træk. Foruden de to nederlag til Copenhagen Towers, så har de aarhusianske spillere også tabt til AaB 89ers. En uheldig stime for det jyske storhold, der havde forventet en anden start på sæsonen. Aarhus Tigers har dog overstået de to kampe mod Copenhagen Towers, som det eneste hold i National Ligaen og kan dermed forhåbentlig finde mere lovende takter i de kommende kampe.

Copenhagen Towers’ næste kamp er på udebane i Gentofte d. 15/6 mod AaB 89ers. Aarhus Tigers skal genfinde formen på hjemmebane mod Frederikssund Oaks

Slutresultat: Copenhagen Towers – Aarhus Tigers 49-20