Af Mikkel Overgaard Pedersen

Foto: Jesper Nielsen, STFFOTO

Copenhagen Towers cruisede videre i National Ligaen, hvor de lørdag aften slog Triangle Razorbacks med hele 50-6.

Dominerende offensiv

Det var en hæsblæsende Copenhagen Towers offensiv, som lørdag aften var mødt op på et solbeskinnet Gentofte Stadion. Allerede på første play viste Anton Witmeur, hvor klar hjemmeholdet var på at vinde aftenens kamp. Selvsamme Witmeur kunne blæse bolden ind over linjen til kampens første scoring efter knap ét minut. Så var Triangle Razorbacks advaret i forhold til, hvad der var i vente.

Herefter var det Philip Thue Nielsen, der kunne sætte næste scoring på tavlen for Copenhagen Towers til stillingen 16-0. Triangle Razorbacks skulle forsøge sig med det korte kastespil, som virkede til at være det mest effektive, hvis de skulle bryde igennem Towers’ defensiv.

I anden quarter kunne hjemmeholdet fortsætte, hvor de slap, da Jacob Green kunne pille en høj bold ned og derfor udbygge stillingen til 22-0. Så begyndte udeholdet fra Vejle at vise lovende takter, hvor de fik bolden flyttet frem af banen. Dog endte dette endnu engang uden point. Dette blev derfor også konsekvent straffet af hjemmeholdet fra Copenhagen Towers, hvor MJ Williams kunne færdiggøre et godt drive på en fjerde down med en grebet bold for touchdown. Williams var WR for Towers i sidste sæson, har brugt sommerferien på at tage turen tilbage til Towers, hvor han afslutter sæsonen. Alessandro Mella blev første målscorer for Triangle Razorbacks, da de i slutningen af andet quarter kunne reducere Coepnhagen Towers’ føring til 32-6.

I anden halvdel af kampen havde mørket sænket sig over Gentofte Stadion, hvor Triangle Razorbacks stod over for en nærmest umulig opgave, som blot blev forværret kort inde i tredje quarter, da Reed Gottula kastede en interception tæt under mål. Og endnu engang blev det promte straffet af Copenhagen Towers, hvor Jacob Green endnu engang kunne hive en høj bold ind til stillingen 38-6.

En benhård defensiv fra Copenhagen Towers gjorde aftenen svær for Triangle Razorbacks, da virkelig kæmpede for at få sat nogle plays sammen. Det resulterede dog ikke i yderligere scoringer. Værre blev det dog i slutningen af tredje quarter, hvor Anton Witmeur endnu engang havde en motorvej af plads at løbe bolden ind over mållinjen. Fejlene væltede også ned over Triangle Razorbacks i slutningen af tredje quarter, hvor det både kostede sacks og en ”interception” på et mislykket forsøg på et punt. Michel Konate straffede derfor også dette, hvor begge hold kunne gå ind til fjerde quarter med stillingen 50-6.

Meget mere skete der ikke i fjerde quarter, og derfor en ren afklapsning blev det til, da kampen lørdag aften sluttede med en sejr til Copenhagen Towers på 50-6 over Triangle Razorbacks. Dermed blev det både den mest scorende kamp for Copenhagen Towers’ offense, men samtidig også den lavest scorende for Triangle Razorbacks’, som stadig er uden sejr efter sæsonens første fire kampe i grundspillet.

Kampens slutresultat: Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks 50-6

Næste kamp for Copenhagen Towers er næste lørdag d. 28. august ude mod AaB 89ers i Aalborg, hvor der er kampstart kl. 14.00. Triangle Razorbacks har to hjemmekampe tilbage i slutspillet, hvor de næste lørdag skal jagte sæsonens første sejr kl. 19.00, når Søllerød Gold Diggers gæster Vejle.