Triangle Razorbacks bød Copenhagen Towers velkommen på deres hjemmebane til topopgør i National Ligaen. Det blev gæsterne der trak det længste strå med en sejr på 14-7 og er dermed fortsat ubesejret.

Denne lørdag eftermiddag tog de forsvarende mestre fra Triangle Razorbacks imod Copenhagen Towers. Begge hold gik ubesejret indtil opgøret, hvor vinderen ville kunne indtage førstepladsen. De 200 tilskuer på stadion fik en stærk forsvarskamp at se. Det kom til udtryk allerede efter første quarter i kampen, som startede noget langsomt. Det endte også uden scoringer.

I anden quarter kom der point på tavlen for begge mandskaber. Udeholdet bringer sig foran med 0-7, da Michel Konate bringer bolden til endzone og det efterfølgende ekstra point sparkes sikkert ind af Jacob Green.

Hjemmeholdet ville også lege med. Reed Gottula viser flot overblik og finder Kasper Eriksen dybt i hjørnet af endzone til udligning 7-7, da sparket til et ekstra point også er godt. Det var generelt en tæt første halvleg, hvor bolden skiftede side, men begge defense fik lukket flot ned.

Stillingen ved pausen er 7-7.

Copenhagen Towers var skarpest i anden halvleg

Triangle Razorbacks starter med at modtage bolden. Adrian Jimenez skaffer tre yards. De får løbet bolden frem til midten af banen og er anden down og 11. Reed Gottula viser sin gode arm frem, men vildsvinene mangler den sidste skarphed på den sidste tredjedel af banen her i anden halvleg. Reed Gottuala mister også skarphed og bliver noteret for to interceptions. En i tredje quarter og en i fjerde quarter.

Holdet fra hovedstadens quarterback, Calvin Stitt, får sat forskellige spilformationer op. Han er heller ikke bleg for selv at løbe bolden frem og tage yards til sit hold. I midten af tredje quarter får han vist sit overblik og kaster dybt, hvor han finder Mike Williams, som griber bolden til touchdown. Han nærmest kaster sig ind i endzone.

Jacob Green er igen manden, der sparker et ekstra point ind mellem stængerne.

Towers er nu foran med 14-7.

Fjerde quarter blev en målløs affære. Ingen af de to hold formår at sætte point på tavlen. Det mest opsigtsvækkende var desværre skader og en personlig fejl som endte ud i en diskvalificering.

Triangle Razorbacks måtte se Anders Jørgensen humpe ud.

De måtte også se Adrian Jimenez blive diskvalificeret, da han valgte at sparke en modstander.

Kampen ender med en sejr på 14-7 til Copenhagen Towers over Triangle Razorbacks. De har dermed slået Vejle-holdet i grundspillet i over tre år nu.

Næste kamp for Triangle Razorbacks er ude mod AaB 89ers den 30. august, mens dagens vinder hjemme tager imod AaB 89ers den 5. september.

Slutresultat: Triangle Razorbacks – Copenhagen Towers 7 – 14