Copenhagen Towers (2-0) er fortsat ubesejret i National Ligaen, da de her til aften formåede at vinde ude over Triangle Razorbacks (0-1). 

Af: Martin Madsen 

På den sidste lørdag i maj måned 2021 lagde Triangle Razorbacks græs til et opgør mod Copenhagen Towers, som både startede og sluttede kampen godt.  

Copenhagen Towers starter på bolden i første quarter, hvor de forsøger sig med at kaste bolden. De æder sig langsomt frem mod endzone med godt spil af Randall Schroeder. På deres første 1st and goal lykkes de med at score touchdown i form af Anton Witmeur efter kun lidt over fire minutters spil. De lykkes efterfølgende med en to point conversion af Michel Konate, så de hurtigt er foran med 0-8. 

Triangle Razorbacks er første gang i angreb på egen 15 yard linje. De sætter Mads Lorenzen meget i spil ved at lade ham løbe bolden meget, hvor han formår at skaffe vigtige first downs. Det skyldes også stabile og gode kast af Reed Gottula. De kommer endda i endzone, men deres touchdown underkendes grundet en kendelse for holdingFørste quarter slutter med at Triangle Razorbacks er ni yards fra endzone. Det var det tætteste de kom på scoring de første 12 minutter. 

I anden quarter starter sjællænderne på bolden. De kaster bolden i starten, hvor et langt kast til Jakob Green bringer dem op på at være 23 yards fra endzone. Copenhagen Towers var virkelige effektive, når de var på bolden i første halvleg. Oliver Nyby Tribler griber bolden og vinder yards, så de nu blot er otte yards fra en ny scoring. På fjerde and goal løber Randall Schroeder med bolden og finder Magnus Georg Jensen til touchdown, men scoringen underkendes, da han havde været uden for banen. 

Triangle overtager derfor bolden. De har den dog ikke særligt længe, så de må punte bolden. Sparket er tæt på at blive blokeret. Der bliver dømt en roughing the kicker kendelse, så Triangle Razorbacks har ny first down og bolden til at angribe igen. Det skyldes at holdet fra hovedstaden forhastede sig i den situation. Vildsvinene fra Vejle er på egen 39 yard linje. De har sat Peter Linnemann ind som quarterback nu. Han får dog en dårlig start, da han kaster en interceptionDet var det vi så til ham i kampen. 

Copenhagen Towers overtager bolden. Lige så langsomt vinder de terræn. Det lykkes Randall Schroeder at finde Magnus Georg Jensen på et langt kast til touchdown. Det var et flot spil af udeholdet. Stillingen er nu 14-0 til gæsterne. De øger til 16-0, da Michel Konate sætter to point mere på tavlen på et to point conversion-spil. 

Triangle Razorbacks formår ikke at komme på tavlen i første halvleg. De var tæt på mod slutningen, men deres nye spiller Jeremy Cornelius formåede ikke at gribe bolden tre gange i træk i Copenhagens Towers’ endzone. Han har også kun været en del af holdet i 14 dage. Stillingen ved pausen er dermed en føring på 16-0 til udeholdet. 

Tredje quarter starter godt for hjemmeholdet, men slutter bedst for udeholdet 

De forsvarende mestre starter med gode drives i tredje quarter. Gode løb fra Johan Bang Andersen gør, at de er 37 yards fra endzone. Efterfølgende har de ikke marginalerne med sig, men så bliver Copenhagen Towers dømt for en facemask. Det sender hjemmeholdet 15 yards frem. Det gør, at de er 11 yards fra scoring. Et løb igen fra Johan Bang Andersen sender dem nu blot sy yards fra deres første scoring, som de får ved Jacob Callesen. Det efterfølgende to point conversion mislykkes, så de reducerer til stillingen 6-16. 

Første gang Copenhagen Towers er på bolden i dette quarter kaster de bolden, men de kaster også en interception ret hurtigt. Det udnytter Triangle Razorbacks ved Christian ”Elmo” Nielsen, der scorer touchdown, da han løber helt til huset. Derefter vælger de at sparke field goal ved Kaspar Kristensen. Sparket er godt og de reducerer yderligere, så nu står der 13-16.  

Copenhagen Towers får dog hurtigt rystet det chok af sig, da Jacob Green bringer dem yderligere foran efter et godt kast af Randall Schroeder. To point conversion mislykkes, så dermed er stillingen nu 13-22. 

Triangle Razorbacks er efterfølgende ikke længe på bolden. De forsøger at komme frem på banen, men Reed Gottula bliver sacked og de må punte. Det bliver et dårligt punt for hjemmeholdet. 

Holdet fra hovedstaden starter derfor 38 yards fra endzone. På det første kast finder Randall Schroeder igen Magnus Georg Jensen til touchdown. Stillingen er nu 13-28. Det var flot spil af dem. De scorer bagefter ikke de ekstra to point.  

I fjerde quarter bølger bolden frem og tilbage mellem holdene i starten. Reed Gottuala bliver sacked igen og kaster endnu en interception som gribes af Kasper Guldbæk.  

Anton Witmeur skaffer mange yards og first downs. Han skaffer så mange, at de er to yards fra endzone. Herefter scorer de endnu en touchdown ved Jacob Green på et fake play. Denne gang lykkes de også med deres to point conversion, så de øger til stillingen 13-36. 

Triangle Razorbacks indser, at de ikke kan vinde nu og giver spilletid til deres unge spillere – blandt andet Alexander Schwartz-Kristensen, der er quarterback. Copenhagen Towers giver også spilletid til en ny og ung quarterback i skikkelse af Mads Hagen Jakobsen. På et af hans første spil får ham dem til 1st and goal. Kort tid efter finder han Philip Thue Nielsen til touchdown. De slutter kampen af med at score på endnu en to point conversion ved Jacob Green. Dermed vinder Copenhagen Towers ude over Triangle Razorbacks med hele 13-44 

Næste kamp for Triangle Razorbacks er den 12. juni ude mod AaB 89ers, mens Copenhagen Towers skal i aktion igen den 19. juni ude mod Søllerød Gold Diggers. 

Triangle Razorbacks – Copenhagen Towers: 13 – 44