Foto: Per Kronvold (Arkiv)

Copenhagen Towers hentede endnu en sejr, da de slog Amager Demons med 50-12 på hjemmebanen i Gentofte. Towers’ offensiv var i hopla, og særligt Kasper Skyum leverede en imponerende præstation.

Towers og Witmeur var klar fra start

Kampen var få sekunder gammel, da Anton Witmeur på kampens andet spil fra scrimmage bragte hjemmeholdet foran. Witmeur viste endnu en gang sin vanvittige fart, og strøg forbi Demons’ forsvar, som måbende kunne se til.  På den efterfølgende 2 point conversion tog forsvaret en smule revanche, og fik denne gang stoppet Witmeur, så Towers måtte nøjes med en 6-0-føring.

Towers-forsvaret startede noget nær lige så godt som deres angreb, og kunne hurtigt sørge for en ny mulighed for angrebet til at score efter Demons gik ”3-og-ud”.  Angrebet skulle igen kun bruge ganske få forsøg, før de satte point på tavlen. Denne gang var det Kasper Skyum, der kastede til en helt fri Lasse Tor, der scorede til 12-0.

Mod slutningen af første quarter fik Demons en gave af Towers’ angreb. Et snap gik over hovedet på Skyum, og Demons opsnappede bolden på Towers’ 10 yard-linje. Et nyt dårligt snap, denne gang af Demons, forpurrede dog deres mulighed for at sætte point på tavlen.

Så var Skyum og Towers igen på spil. Skyum fandt denne gang Lau Mikkelsen, som blev stoppet på Demons’ 6 yard-linje, og Patrick Hargett kunne et par spil senere gøre arbejdet færdigt for sit hold.

Nu kom der gang i Demons’ angreb. Først med et flot catch og løb af Mads Hyrsting, efterfulgt af en screen til Lars Hyrsting, og Jonas Pettersson kunne afslutte et flot angreb med et lækkert et-hånds catch og reducere til 20-6.

Towers svarede dog hurtigt igen. Witmeur havde et flot return, som næsten resulterede i et touchdown, men han blev dømt ude omkring 20 yards før endzone. Kasper Skyum kunne igen være med til at sætte point på tavlen, da han kastede  til Aske Klixbüll.

Patrick Hargett stod for første halvlegs sidste scoring, da han på et kort løb sendte sit hold i omklædningsrummet med en solid 32-6-føring.

Demons kommer flyvende

Hvad John Stevenson har sagt til sit hold i pausen, kan vi kunne gisne om, men uanset hvad han måtte have sagt, så hjalp det. På et af de første spil i anden halvleg stod Mads Edvardsen og Frederik Normann i fællesskab for et af kampens højdepunkter. Med et utroligt præcis kast over skulderen ramte quarterbacken sin receiver, som kunne tage bolden resten af vejen til endzone.

Forsvaret så inspireret ud af angrebets indsats, og formåede for en sjælden gangs skyld at holde Towers fra noget som helst.

Alligevel scorede Towers igen kort efter. Denne gang var det deres special teams, der producerede to point på en safety, da de fik blokeret et Demons-punt.

Kasper Skyum slyngede den ene gode aflevering af sted efter den anden, og gjorde nærmest som det passede ham. Han var også impliceret i den næste Towers scoring, da han igen fandt Lasse Tor i endzone.

Selvom Demons var tæt på at reducere, blev det alligevel Towers, der også stod for kampens sidste scoring. Skyum kastede til Oliver Wenzel, som fik æren af at lukke opgøret til slutstillingen 50-12.

Næste kamp for Demons er d. 28. juni mod Horsens Stallions på hjemmebane, mens Towers skal forsøge at få revanche mod Triangle Razorbacks allerede på søndag.

 

Scoringer

1st quarter:

6-0 – #27 Witmeur, 65 yard run (2 pt. conversion failed, run stopped short)

12-0 – #14 Skyum to #8 Tor, 59 yard pass (2 pt. conversion failed, run stopped short)

2nd quarter:

20-0 – #11 Hargett, 4 yard run (2 pt. conversion successful, pass – #14 Skyum to #8 Tor)

20-6 – #5 Edvardsen to #41 Pettersson, 12 yard pass (2 pt. conversion failed, pass incomplete)

28-6 – #14 Skyum to #80 Klixbüll, 9 yard pass (2 pt. conversion successful, run – #80 Klixbüll)

34-6 – #11 Hargett, 3 yard run (2 pt. conversion failed, pass incomplete)

3rd quarter:

34-12 – #5 Edvardsen to #83 Normann, 72 yard pass (PAT no good)

36-12 – Safety, punt blocked in endzone

44-12 – #14 Skyum to #8 Tor, 8 yard pass (2 pt. conversion successful, pass – #14 Skyum to #3 Mikkelsen)

50-12 – #14 Skyum to #20 Wenzel, 10 yard pass (2 pt. conversion failed, run stopped short)