Det var en tæt første kamp for det danske U19 landshold, da de spillede mod EM værterne fra Italien. Danmark trak først fra i midten af 4. quarter og vandt 17-6.

Danmark kom bedst fra start med et field goal fra Jacob Lindholm Søndergård. Italien slog hurtigt igen, PAT was no good, og stillingen var 6-3 til Italien.

Det ville danskerne dog ikke nøjes med, og med et langt kast finder QB Christoffer Bay Carstens en fri Andreas Keldskov Paaske, og Danmark er foran 10-6 i midten af 2. qtr. Stillingen holder helt frem til midten af 4. quarter. Italienerne virker trætte, og det udnytter Danmark. August Baunehøj Lillie moser sig frem til endzonen, Jacob Lindholm Søndergård sætter ekstra pointet ind, og Danmark er foran 17-6, som også bliver slutresultatet.

Det var en stor præstation fra det danske defense, som afholder det italienske forsvar fra score mere end 6 point, og et stærkt offense, som er på banen i store dele af kampen. Godt gået drenge, vi ser frem til at se jer i semifinalen mod Østrig d. 1. august kl. 21.00.

MVP for Danmark blev David Mac Espersen.

I den anden semifinale spiller Sverige vs. Frankrig.

Se hvad Head Coach Lars Carlsen havde at sige efter kampen: