Rasmus Cramer Wright skifter til den svenske klub Hässleholm.

Den 20-årige, danske, QB, Rasmus Cramer Wright skifter Midwest Musketeers ud med Hässleholm Hurricanes, som ligger i den næstbedste svenske række, Division 1 Södra.

”Jeg har altid haft en drøm om at blive politibetjent, men nu giver jeg det her en chance, til jeg er omkring 25 år, og så ser vi, om det er blevet til mere end det. Men det bliver da spændende”, siger Rasmus Cramer Wright til Viborg Stifts Folkeblad.

Rasmus Cramer Wright fortæller til avisen, at han begyndte med amerikansk fodbold for seks-syv år siden, da Midwest Musketeers hed Viborg Bullets, og spillet ”ramte ham bare”.

”Det var vist min mor, der sendte mig og en kammerat afsted, og så blev jeg ved. Jeg har næsten prøvet alle de sportsgrene, der findes, men det har været det her, der er holdt ved. Det er selvfølgelig noget med at få sig rørt som al boldspil, men det er også det, at selvom kampene er lange, så er det aldrig kedeligt. Der sker noget hele tiden, også som spiller”, siger han til avisen.

Rasmus Cramer Wright har været inde over både ungdoms- og A-landsholdet.

Hässleholm er en lille stationsby i en kommune med knap 50.000 indbyggere, og ligger en times kørsel fra Helsingborg, i det nordlige Skåne.