Fotograf: Mikkel Bo Rasmussen, 1st Down Photo

Søllerøds kicker og punter Philip Friis Andersen skifter til Berlin Rebels.

Philip Friis Andersen skal den kommende sæson sparke field goals og punts for den tyske klub, Berlin Rebels, der spiller i den bedste tyske række, GFL. Det skriver klubben på sin hjemmeside. Dermed skal Søllerød Gold Diggers finde en ny mand til at sparke for sig.

Kickeren/punteren har været i Søllerød i to sæsoner og har tidligere spillet for Herlev Rebels og Amager Demons.

Philip Friis Andersen har skrevet under på en et-årig kontrakt, og sammen med de øvrige Berlin Rebels spillere skal han forsøge at vinde både ligaen og Big6-turneringen, hvor Berlin er i gruppe med Milano Seamen og Frankfurt Universe.

“Jeg valgte Rebels, fordi jeg elsker byen Berlin, men også på grund af Coach Kucis tro på vigtigheden af special teams,” siger Philip Friis Andersen til klubbens hjemmeside.

Det er ikke første gang, at den 25-årige københavner skal spille i den tyske hovedstad. I 2014 spillede han for den anden Berlin-klub, Berlin Adler, hvor han var med til at vinde Euro Bowl. Coach Kuci er Berlin Rebels’ head coach, Kim Kuci, som dengang trænede Berlin Adler.

Berlin Rebels sluttede sidste sæson som nummer fire i GFL Nord, hvilket var nok til at komme i slutspillet, hvor man tabte til Schwäbisch Hall Unicorns i kvartfinalen. Klubben hører hjemme i bydelen Charlottenburg, og spiller hjemme foran mellem 500 og 1.500 tilskuere.

Philip Friis Andersen kan få debut for Rebels 8. april, når rebellerne tager imod Lübeck Cougars i en træningskamp.