Casper Hvid Rasmussen og Daniel Fredensborg Gammelgaard har skrevet kontrakt med Opole Towers i den bedste polske række, hvor Daniel fra d. 1. marts skal coache både den offensive og defensive linje, og Casper skal coache runningbacks.

Et godt venskab

Det var Casper Hvid Rasmussen, der introducerede Daniel Fredensborg Gammelgaard til football for blot otte år siden, hvor de i 2011 stødte sammen i Sønderborg Sergeants. Herefter har Daniel tørnet ud for Kolding Guardians, Aarhus Tigers og senest fysiske træner hos Horsens Stallions. Casper er derimod head coach hos Flensborg Sealords.

Jeg er selvfølgelig glad for at Casper skal med til Polen. Som sagt var det jo også ham, som introducerede mig til football hos Sønderborg Sergeants i 2011”, udtaler Daniel Fredensborg Gammelgaard til Nationalligaen.dk 

Nye oplevelser og udfordringer

Daniel Fredensborg Gammelgaard udtaler yderligere til Nationalligaen.dk: ”Jeg forventer nye oplevelser og udfordringer og ser frem til at være semi-pro træner i udlandet. Det er vildt spændende og jeg glæder mig til at lære nyt og få noget erfaring med hjem”.

Sæsonen i Polen er relativ kort og Daniel forventer derfor, at det ikke vil have den store påvirkning på hans job som fysisk træner hos Horsens Stallions. 

Opole Towers er rykket op i Polens bedste række, efter at have vundet andenrækkens mesterskab i det forgangne år. Allerede en lille måned efter de to danske træneres ansættelse brager holdet ind i Wroclaw Panthers. Et hold som har en kendt genlyd i danske ører eftersom de også tidligere har spillet europæisk football, hvor også Copenhagen Towers har deltaget. I 2019 åbnes dørene også for ECTC – European Club Team Competition, hvor Wroclaw Panthers kan risikere at møde både Copenhagen Towers og Triangle Razorbacks.