Foto: Michael Quist

Towers har annonceret at Dayton Winn spiller i Towers i 2018 sæsonen. Liga MVP’en trækker igen i den lilla trøje, hvor han endnu en gang vil være en vigtig brik i Towers stærke offense.

Den alsidige spiller forventes igen at løbe bolden, være en del af kastespillet og returnere spark, skriver Towers på deres hjemmeside. Det er også en glad formand der udtaler sig: “This is great news for everyone in Tower Nation. Dayton had a fantastic season in 2017 and was an inspiration for everyone in the Towers organization. He is a great coach for our youth teams and I am sure our young players are delighted that he’s coming back”.

Towers leder efter det dobbelte nationale mesterskab, som de selv skriver bliver en svær opgave da de igen skal prøve kræfter med den internationale turnering. Head Coach Peter Herbild er overbevist om at Dayton vil hjælpe på holdets overordnede chance for sejre i både ind og udland.

“Having Dayton Winn return for another season is a fantastic scoop for us. Dayton was the most explosive player in Denmark last year and he will be a key component for our offense and special teams on our journey towards winning the North European Football League and reclaiming the national title” afslutter Herbild.

At Winn er en farlig herre over for modstanderes forsvar understreges godt af endnu en statistik, Towers nævner i holdet egen artikel om forlængelsen. Winn scorede nemlig touchdown hver femte gang han rørte bolden – et helt uhørt tal.

Den vævre amerikaner bliver en del af et Towers-løbeangreb, som besidder en skræmmende portion talent. Ud over Winn har Towers også de to talentfulde running backs Michel Konate og Anton Witmeur til at bære bolden for ikke at tale om en velspillende offensiv linje.

Sidste sæson så vi også meget til Patrick Hargett fra quarterback-positionen – en spiller der også er god med fødderne, og til sammen kan de altså udgøre et løbeangreb, som kan give de fleste modstandere grå hår, når der skal lægges en game plan.

Winn er vant til succes på fodboldbanen, og ikke kun i National Ligaen, hvor han altså blev kåret til turneringens mest værdifulde sidste år.

Inden ankomsten til Gentofte spillede Winn for Hendrix College i Division III, hvor han på 4 år som starter nåede over 6231 yards og 74 touchdowns og en hæder som sin konferences bedste spiller i 2015.