Aarhus Tigers vs. Triangle Razorbacks

De forsvarende mestre gæster Aarhus

Af Mikkel Overgaard Pedersen

Søndag eftermiddag åbnes sæsonen i National Ligaen for Aarhus Tigers’ og Triangle Razorbacks- vedkommende, når de brager sammen i første runde af National Ligaen i Aarhus.

En anderledes virkelighed

Coronakrisen satte i marts 2020 sit indtog i Danmark og har haft enorme konsekvenser på både begge holds, men også National Ligaens struktur, forberedelser og afvikling af kampe i 2020. Et forår, der var præget af hold, der ikke kunne træne eller forberede sig på den ønskede måde.

Lange perioder, hvor holdene ikke kunne tilgå den mere fysiske træning gennem træningscentre og vægtrum kan have haft en indvirkning på, hvilket fysisk udtryk de to hold kommer til start i National Ligaen med. Ikke desto mindre har den lange og usædvanlige opstart også haft nogle positive indvirkninger for holdenes pre-season. Begge hold har kunne finjustere i forhold til teknik, taktik og videreudvikling på diverse fokuspunkter, der ikke omhandler en specifik kampforberedelse som normalt er tilfældet.

Forsvarende mestre og sultne Aarhusianere

De forsvarende mestre fra Triangle Razorbacks gæster Aarhus, hvor de normalt plejer at føle sig godt tilpas. Sidst de to hold mødtes på Tigers Field i Aarhus var i sidste sæson, hvor Triangle Razorbacks vandt sikkert med cifrene 26-41. De to hold mødtes også i Vejle tidligere i den forgangne sæson, hvor det dog ikke blev helt så målrigt, hvor det var et jysk lokalbrag, der bar præg af historie, hvor Dannebrog fyldte 800 år og nationalmelodien blev sunget ud over lægterne i Aarhus.

Aarhus Tigers og Triangle Razorbacks har rendt ind i hinanden en del gange de seneste syv år, hvor det oftest ikke er de mest målrige affærer. Sidste kamp de spillede i august 2019, hvor Aarhus Tigers på hjemmebane, som benævnt, tabte med 26-41 var endda det mest målrige opgør, som havde været mellem de to hold nogensinde. Indtil denne kamp var den samlede pointhøst maksimalt på 66 point i et indbyrdes opgør, som dermed blev overgået.

Der er dog løbet meget vand under broen siden da og Aarhus Tigers bliver helt sikkert et spændende mandskab at følge, hvilket Head Coach fra Triangle Razorbacks også erkender inden weekendens kamp. ”Aarhus har holdt kortene tæt til kroppen, men vil utvivlsomt have fået et andet udtryk nu hvor John Matthews har haft sådan en lang off-season.”, udtaler han til Nationalligaen.dk.

Hvorvidt Aarhus Tigers kan bryde mønstret og få deres første sejr over Triangle Razorbacks siden april 2018 eller om de forsvarende mestre kan trække sig sejrrigt tilbage til Vejle må vi få svaret på søndag eftermiddag.

Kampen spilles søndag d. 16. august kl. 14.00 på Tigers Field – Bøgeskov Idrætsanlæg, Engelundsvej 11, 8260 Viby J.

Pga. Corona restriktioner, bliver der kun sat et begrænset antal billetter til salg og der vil IKKE være salg af billetter ved indgangen. Billetter SKAL dermed købes i forsalg, som kan findes på nedenstående link.

Der er et begrænset antal siddepladser, så Aarhus Tigers beder alle medbringe en egnet stol (Aarhus Tigers har ca. 100 siddepladser og stole), men er disse optaget SKAL egen stol benyttes. Der vil være særlige afmærkede områder, hvor man kan sidde på egen stol. Tilskuere må ikke sidde på græs eller stå op, jvf. reglerne.

OBS: Sæsonkortholdere og tilskuere med fribilletter, får refunderet billetprisen på dagen – men pga. restriktionerne, skal vi bede ALLE om at købe billet her.

Billetter til sæsondebut:

https://tigers.nemtilmeld.dk/1/?fbclid=IwAR1ZR0qSjpPh9k6gRCnleqfrW_lUqWG8IPCVUlSlumv1I7PGsz_C2lk_7yI

Live stream:

https://afi.yaretv.com/watch/573-afi-triangle-razorbacks-at-aarhus-tigers?fbclid=IwAR0M9stpqTv9rtG32Craiztox7YVVq76X_sJPnWbkVedSfJ-tflRWdXnrO8

Seneste resultater:

17.08.2019 – Aarhus Tigers – Triangle Razorbacks 26 – 41

15.06.2019 – Triangle Razorbacks – Aarhus Tigers 16 – 6

29.09.2018 – Aarhus Tigers – Triangle Razorbacks 14 – 16

29.04.2018 – Aarhus Tigers – Triangle Razorbacks 21 – 16

17.04.2017 – Triangle Razorbacks – Aarhus Tigers 19 – 15