Søndag tørner Ligaens to jyske mandskaber sammen, når Triangle Razorbacks (0-1) tager på besøg hos Aalborg 89ers (0-2). De to mandskaber mødtes sidst, da der sidste år blev spillet om bronzemedaljer, hvor 89ers løb med sejren i en yderst seværdig kamp, som endte 48-40.

Selvom der er sket meget i begge trupper siden den kamp, er det mest bemærkelsesværdige, at sidste års liga MVP, Magnus Urth har skiftet den røde 89ers-trøje ud med den sorte fra Vejle. Det bliver spændende at se, om Urth har fået bygget kemien op med QB Reed Gottula og hvordan 89ers har tænkt sig at gribe ham an. Vil unge Thomas Sørensen blive sat på opgaven? En mulighed kan også være, at have en ekstra mand på ham. Samtidig har Razorbacks også en hurtig RB i Mads Sjørslev, som sidste år viste nogle prøver af, hvad han kan levere, når han får lidt plads med bolden.

For hjemmeholdet, forventer jeg en god kamp af RB Andreas Brandsen. Han er dog afhængig af, at den offensive linje giver ham plads af arbejde på, hvilket var svært i den seneste kamp mod Copenhagen Towers. Samtidig forventer jeg også, at den offensive linje får bedre arbejdsbetingelser i mod Razorbacks’ defensive linje. Samtidig har 89ers også en fantastisk sikker WR i Thomas Zinck Thellufsen, som måske ikke altid laver de største spil, men laver mange spil i løbet af en kamp.

Én ting er helt sikkert; Jeg tror det bliver en seværdig kamp, hvor begge holds angreb løber med de to hovedroller. Begge hold jagter sæsonens første sejr og netop dén sejr, kan blive afgørende når slutspillet banker på, hvor nr. 4 i ligaen bliver ”Sorte Per” og står alene udenfor playoff.

Kampen bliver desværre ikke streamet, så der er rigtig god grund til, at komme til Aalborg og se football. Adressen er: Klokkevej 49, 9230 Svenstrup J