Foto: 1st Down Photo (Arkiv)

På Amager får Demons gæster fra Nordjylland, der har vist tænder i de første to kampe, men det samme kan siges om hjemmeholdet, der har fået en god start på sæsonen

Selvom det er et 89ers-hold, der har sæsonens første sejr til gode, så kan dæmonerne fra Amager ikke vente sig en let kamp, når Demons lørdag tager imod på Amager. 89ers har været involveret i et par tætte kampe i holdets to første opgør, og det kunne meget vel blive endnu et mod Demons.

Omvendt startede Demons med et stort nederlag til Søllerød Gold Diggers, inden holdet kunne tage en flot skalp i en hjemmesejr over Aarhus Tigers. Det er altså et hold med selvtillid, der er værter for det nordjyske mandskab.

”Vores selvtillid er høj, og det er ikke kun efter Tigers-kampen. Spillerne går til den og tror virkelig på det denne sæson. Vores træninger har været gode denne uge, og jeg kan se forbedringer hele vejen rundt,” siger head coach for Amager Demons John Stevenson.

De blev af mange betragtet som en del af kernen på Amagers hold, og Hyrsting-brødrene Mads og Lars har også levet op til de forventninger, der har været til dem fra sæsonens start. De to har deltes om at løbe bolden for Amager, og de gjorde det især godt mod Tigers, der havde svært ved at stoppe løbet fra Hyrsting’erne og Lars Hyrsting især.

”Det er klart, at når man spiller mod Amager, så kan man ikke komme uden om brødrene Hyrsting. De har også andre gode spillere, men de to har været giftige. Når det så er sagt, så tror vi på, at vores scheme kan stoppe dem, så vi skal stole på vores plan,” siger Jakob Zinck Thellufsen, head coach for AaB 89ers.

89ers-træneren har været tæt på en sejr i de to første kamp, og selvom det indtil videre er glippet, så ved holdet godt, hvad de skal blive bedre til.

”Vi skal sætte nogle flere point på tavlen, og så skal vi blive bedre til at lukke kampene. Nu har vi haft en føring i fjerde quarter i begge de to første kampe, så vi har mulighederne,” siger Jakob Zinck Thellufsen.

Hos hjemmeholdet er der dog ingen tvivl om, at kampen lørdag kræver fokus fra alle mand.

”Sidste år var det tætte og hårde kampe mellem holdene fra femte- til ottendepladsen, og det lader til at blive det samme i år. Vi vil ikke undervurdere nogen, men vi har en god selvtillid, og når et hold har viljen og troen, kan det skabe store resultater,” siger John Stevenson.

Kampen bliver spillet lørdag den 7. maj klokken 14 ved Amagerhallen, Løjtegårdsvej 64, 2770 Kastrup.

Kampens Facebook-event: https://web.facebook.com/events/1581062905548080/

Seneste indbyrdes kampe

20.6.2015 – Amager Demons @ AaB 89ers – 13-3
6.6.2015 – Amager Demons vs. AaB 89ers – 13-2
14.6.2014 – Amager Demons vs. AaB 89ers – 47-31