Foto: Michael Quist // Towers Media

Lørdag brager Copenhagen Towers og AaB 89ers sammen i en dramatisk kamp i Gentofte, der kan sikre hjemmeholdet førstepladsen i ligaen og dermed hjemmebane i semifinalen.

Dramatik og seedning

Udover en sikker plads i semifinalen ved en hjemmesejr til Copenhagen Towers, så er der også meget mere på spil. Et yderst dramatisk puslespil kan nemlig komme til at udspille sig, hvis Copenhagen Towers skulle ske at vinde på lørdag og Triangle Razorbacks vinder over Søllerød Gold Diggers med 28 point eller færre i søndagens kamp.

Den bizarre situation er nemlig, at hvis ovenstående to scenarier udspiller sig i weekenden, så vil både Søllerød Gold Diggers, Triangle Razorbacks og AaB 89ers ende med en record på 2-2, to sejre og to uafgjorte. Det vil også betyde, at man i tie break-proceduren med vundne kampe i procent vil have 0,5 hos alle holdene. Dernæst vil der ses på 2-way tie, hvor man rangerer holdene ud fra indbyrdes opgør i procent. Her ville holdene minsandten også være lige med 1-1 for alle tre hold. Dernæst vil man så skulle helt ud i 3-way tie og rangerer de tre hold efter pointdifferencen i deres indbyrdes opgør, hvor holdene vil kunne blive placeret fra henholdsvis andenpladsen til fjerdepladsen.

Så der er nok på spil for begge hold i denne runde, hvor der kan være dramatik helt frem til søndagens opgør, hvor vi kan ske først at vide, hvilke hold, som bliver placeret på ligaens andenplads.

 

To formstærke og et angrebslystent hold

Copenhagen Towers er ligaens eneste ubesejrede mandskab (2-0) med sejre over både Søllerød Gold Diggers og Triangle Razorbacks. Copenhagen Towers er også det hold i ligaen, som har indkasseret færrest point, men har også en kamp i hånden, hvor Søllerød Gold Diggers på nuværende tidspunkt har ligaens bedste forsvar og angreb målt på point.

Et stærkt sammentømret hjemmehold, der dog ikke har lignet sig selv på angrebet med blot 21,5 point i snit pr. kamp, hvilket er under halvdelen af sidste sæson, hvor turneringen endda også var over dobbelt så lang. Udeholdet fra AaB 89ers har dog haft en stærk sæson hidtil og er fortjent på en nuværende tredjeplads. AaB 89ers er ligaens næstbedste offense med 34 point pr. kamp og har, sammen med Søllerød Gold Diggers, sat flest point på tavlen i én kamp i National Ligaen med 56 point mod Aarhus Tigers.

Dermed er der lagt op til en yderst spændende kamp, når Copenhagen Towers tager imod AaB 89ers i det, som kan vise sig at blive en yderst højdramatisk affære og noget af et puslespil i National Liga-regi.

Kampen spilles på Gentofte Stadion lørdag d. 05/09, hvor der stadig er få ledige billetter, som kan fås på nedenstående link.

Billetter til kampen:

https://copenhagen-towers.safeticket.dk/towers89ers2020?fbclid=IwAR3-fraTGv-7uYNX3Oj3PCQTHaslbG6MKrFLp6gbjpdAeim91zBqBb9uhTU

Facebook begivenhed:

Seneste fem indbyrdes kampe:

21.09.2019 – Copenhagen Towers – AaB 89ers 52-20

15.06.2019 – AaB 89ers – Copenhagen Towers 36-52

29.09.2018 – Copenhagen Towers – AaB 89ers 49-18

15.09.2018 – AaB 89ers – Copenhagen Towers 8-57

23.06.2018 – Copenhagen Towers – AaB 89ers 50-9