Triangle Razorbacks har lavet en aftale med amerikaneren Mark Joyce, der har en fortid hos Tampa Bay Buccaneers.

Fotograf: Kim Klement / USA TODAY Sports

De danske mestre har skrevet kontrakt med den 25-årige amerikanske defensive back og wide receiver Mark Joyce.

Ligesom Desmond Cooper, der forleden skiftede til Søllerød Gold Diggers, har Mark Joyce også et kort ophold i NFL på CV’et, hvor han i 2014 skrev kontrakt som undrafted free agent med Tampa Bay Buccaneers efter fire år på University of South Florida. Han blev dog cuttet allerede tidligt i preseason efter kun en uge på holdet.

Mark Joyce, der er opvokset i Deland i det nordøstlige Florida, er 181 cm høj og vejer 89 kilo. Han spillede 47 kampe og lavede 181 tacklinger i college, både som safety, men også på special teams.

Mark Joyce har efterfølgende spillet hos La Courneuve Flash i den bedste franske liga. Du kan se nogle af hans highlights her. Det er Joyce med nummer 5 på ryggen.

Hos Triangle Razorbacks er man ikke overraskende stolte over at kunne tilføje en spiller med det CV på rosteren.

”Vi er naturligvis utrolig stolte af at kunne hente en så stor profil til den danske liga. Mark har allerede nu vist os, hvor god en spiller han er, og vi ser frem til at se ham, når vi skal spille de to europæiske topkampe de næste uger. Vores ambition er naturligvis på at genvinde det danske mesterskab og med signingen af Mark så er vi godt rustet til at møde de andre danske hold. Det bliver en spændende liga i år med rigtig mange profiler. Alle hold vil vinde i år,” skriver formand Kris Riis-Nielsen på klubbens Facebook-side.

Næste gang du kan se Mark spille herhjemme bliver den 20. maj, hvor Triangle Razorbacks tager imod de forsvarende Champions League-mestre Wrocław Panthers hjemme på Vejle Atletik Stadion.