Foto: Michael Quist

Copenhagen Towers virker næsten ustoppelige i jagten på at forsvarer mesterskabet, da de lørdag endnu en gang slo AaB 89ers, denne gang med cifrene 49-18.

Klar til Mermaid Bowl

Copenhagen Towers fortsatte lørdag den imponerende stime, som stadig ubesejrede i National Ligaen siden starten af 2017.En kamp, hvor holdet endnu en gang satte mere end de gennemsnitlige 47 point på kontoen og cementerede, hvorfor de skulle have den ene plads i Mermaid Bowl 2018.

Head Coach Peter Herbild udtalte inden kampen: ”Vi er lidt ramt på den offensive linje i dag, men Aske Troen, Dayton Winn og Jesper Hansen er tre som man nok skal holde øje med”. En sætning man nærmest ikke bemærkede med det sprudlende offense, som Copenhagen Towers endnu en gang kunne fremvise for tilskuerne i Gentofte. Et forsvarende mesterhold, som er fysisk og yderst dominerende i næsten samtlige kampe i denne sæson. Ud over dominansen er det også et erfarent hold, der fortsat ridder på en bølge af lutter sejre i denne sæson, hvor alt modstand er ryddet af vejen.

En god defensiv base, der stopper modstandernes flow har været en vigtig faktor i denne sæson, men offense kan heller ikke kommes udenom. Foruden Triangle Razorbacks har Dayton Winn, Aske Troen og co. næsten sat det dobbelte antal point på tavlen i forhold til de resterende hold.

Fortrøstningsfuldt AaB 89ers hold

Semifinalekampen mod Copenhagen Towers var den første semifinalekamp for AaB 89ers i klubbens historie. Et hold, hvor træner Jakob Zinck Thellufsen inden kampen udtalte: ”Vi føler vi har en chance og den skal have fuld ild. Vi er en kamp fra Mermaid Bowl og den skal vi vinde i en rigtig fin sæson ellers”. Den ild og tænding kunne også godt fornemmes lørdag aften i Gentofte. Det var dog også tydeligt at fornemme forskellene på de to holds erfaringsniveau. Et Copenhagen Towers hold, som nærmest har været fast inventar i dette selskab de seneste ti år.

I den anden spændende semifinale spillede Triangle Razorbacks sig videre på et hængende hår med en sejr på 14-16 over Aarhus Tigers. Dermed venter der altså en yderst spændende Mermaid Bowl 2018, hvor Copenhagen Towers møder Triangle Razorbacks i Slagelse d. 13. oktober 2018 klokken 18.00.

Hvorvidt Triangle Razorbacks bliver holdet, der standser Copenhagen Towers eller om Copenhagen Towers kan forsvarer mesterskabstitlen bliver dermed afgjort om små to uger i det, som bliver et kæmpe brag af en football fest.

Kampens slutresultat: 49-18