Tigers måtte sidste år se sig henvist til en 6. plads og et nederlag i wild card-runden. Opsat på at vende tilbage til top 4, tager aarhusianerne til Herlev for at tage endnu et skridt i den rigtige retning. 

Tigrene jagter toppen, med et skridt ad gangen

Efter sidste års 6. plads, har Tigers været på jagt for at bevise, at de hører til i top 4. Og med storsejre over Demons og Tomahawks har de også bragt sig selv ind i diskussionen som et top 4-hold.
Men hvordan top 4 ser ud, er mere interessant. Razorbacks måtte lide et svidende nederlag på 34-0 til Gold Diggers i sidste weekend. Tæt på den samme margin som Tigers mandskabet fornyligt tabte med til netop Gold Diggers. Det kan give Tigers blod på tanden i forhold til at luske sig ind i top 3, men det er ikke holdets fokus ifølge Head Coach Thomas Pedersen. Til Nationalligaen.dk udtaler han: ”vi fokuserer ikke så meget på top fire, men kigger mere indad med fokus på os selv”.

Kampen i weekenden kan tackles på flere måde. For det første er det en god mulighed for at bevise at de stribede hører til i top 4, men det er også en god mulighed for at få prøvet nogle ting af inden Tigers skal møde Gold Diggers i Søllerød d. 17. juni. Men selvom kampen d. 17. juni kræver hårdt arbejde og fuldt fokus, er det ikke noget tigerne kigger på endnu. ”Målet er stadig at komme tilbage til toppen af dansk football, og lige nu er SGD the team to beat. Vi venter dog med at tænke så meget mere på dem indtil vi er færdige med Rebels kampen”.

Fri fra bunden

Herlev tog i deres seneste kamp et stort skridt ud af bunden, da de slog Amager Demons med et enkelt point. Det var Rebels holdets første sejr, men kigger man på holdets spil i de seneste to kampe ligner det bestemt ikke at det bliver sæsonens sidste sejr. Rebellerne spillede en rigtig flot kamp mod topholdet fra Søllerød, og ligner også et hold der forsøger at vriste sig fri fra bunden.

Resultaterne har ladet vente på sig, men spillet er begyndt at bevæge sig i den rigtig retning. Herlev skal møde et Tigers-hold der kommer med en lang bustur i benene, og man må håbe, at Rebels har brugt den sidste måneds pause på at forberede sig på netop denne kamp. Der er intet at tabe for rebellerne, så mon ikke vi ser et tændt, optimistisk og aggressivt Herlev-mandskab i aktion på lørdag.

Kampen sparkes i gang: Lørdag d. 3/6 Kl. 14.00. Kampen bliver spillet på Kildegårdsskolen i Herlev

Link til begivenheden kan findes her: https://www.facebook.com/events/1548384238507129/?fref=ts

Tidligere opgør:

2016 – 28. august: Aarhus Tigers – Herlev Rebels                 44 – 0
2015 – 22. august: Herlev Rebels – Aarhus Tigers                 14 – 13
2015 – 12. april: Aarhus Tigers – Herlev Rebels                     36 – 0
2014 – 21. juni: Aarhus Tigers – Herlev Rebels                       13 – 8
2013 – 22. september: Aarhus Tigers – Herlev Rebels          35 – 23